יש פה מישהו שבטסט

tooltool3

New member
יש פה מישהו שבטסט

הטסטר לא בלם לו, לא נגע לו בהגה ולא העיר הערות חשובות ונכשל בסוף?

DOROZ

New member
יותר מזה, היה איתי באחד הטסטים

ילד שהטסטר לא אמר לו כ-ל-ו-ם, לא העיר לו בכלל, ובסוף הכשיל אותו..

barstick

New member
זה קרה לי!!!

בטסט הראשוןןן... לא יודעת איך לא עברתי אותו..

יש כמה סוגים של טסטים:

"כנגד ארבעה טסטרים דיבר משרד הרישוי: אחד חכם ואחד רשע ואחד תם ואחד שאינו יודע להעיר" אפרופו פסח עוד שבוע. הסוג הראשון של הטסטרים זה הסוג החכם, זה הטסטר שיודע בחוש אם התלמיד יעבור את הטסט אחרי 30 שניות של נהיגה, יודע את הבעת הפנים של התלמיד, לחוץ\לא לחוץ ובד"כ אלו הטסטרים שמכשילים כשיש סיבה ומעבירים כשאין סיבה להכשיל, כמו שצריך. הסוג השני, הרשע, זה הטסטר שחי בשביל להכשיל "למדים". כל בוקר ביום של טסטים הוא אומר לעצמו "את מי אני אכשיל היום?". אלו הטסטרים שיש להם בעיות עם האישה בבית ולכן הם מוציאים את זה על הלמדים המסכנים. הסוג השלישי, זה הטסטר התם, הוא תמים, ועם כמה הצגות תיאטרון עם המראות, שמאלית- ימנית - מרכזית - כל 5 שניות, אפשר לעבור. הסוג הרביעי, שאינו יודע להעיר, זה הסוג שמעלה לך את רמת הציפיות אחרי הטסט, אתה כבר מכין את השמפניות כי הוא לא העיר כלום ובסוף יצא שהוא הכשיל אותך. נפלת על הסוג הרביעי, אחי... מצטער.

Mr Fender17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נשבע לך אני עכשיו מדפיס את זה ומקריא את זה בסדר פסח הרגת אותי חחחח

barstick

New member
חחחחחחחחחחחחח

אהבתי... קראתי והפנמתי P: לי יצא באחרון את החכם D:

ziv d

New member
חחחחחח אהבתי!:D

אחלה תגובה, כן יש דבר כזה שטסטר ששותק ורק מסמן לעצמו בשקט, היה לי גם מקרה בטסט הראשון שהיתה בנית מעגל תנועה, ולפני המעגל היה תמרור עצור קטן בצד, ואני התרכזתי באותו רגע בבניה של מעגל התנועה כמובן שהאטתי לפני המעגל אך לא היתה עצירה מוחלטת, והטסטר לא בלם אותי כי הוא לא ראה שיש תמרור עצור בצד ימין של הכביש הוא ראה בהתחלה רק בצד שמאל ואמר שלא בלם כי זה בעייתי אך אח''כ כשחזרנו הוא שם לב שגם בצד ימין היה תמרור, ואת כל זה הוא אמר לי בזמן הטסט, היה ממש מלחיץ לנסוע איתו, ככה שאני לא יודע אם עדיף טסטר ששותק כל הדרך או אחד שמשתף אותך בשטויות שעוברות לו בראש...:S

ונמשיך בסדר...

אילו לא נכנסתי לכיכר בהילוך רביעי... דיינו אילו לא עברתי באור אדום... דיינו אילו לא חציתי קו הפרדה רצוף... דיינו אילו לא לחצתי גז וקלאצ' ביחד... דיינו די דיינו, די דיינו, די דיינו, דיינו דיינו.... די דיינו, די דיינו, די דיינו, דיינו דיינו....

michalsh33

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גדול!~!~@@# נ.ב: עברתי טסט היום :]]]]]]]

אתם צוחקים אני מכיר אנשים שמרוב

שהם נכשלו טסטים, הטסטר מתחיל לשיר להם... "מה נשתנה הטסט הזה מכל הטסטים, מכל הטסטים, שבטסט הזה, לא נבלמת אפילו פעם אחת, אפילו פעם אחת, הטסט הזה הטסט הזה אנחנו נהגים, הטסט הזה הזה הטסט הזה אנחנו נהגים."

DOROZ

New member
לחבר שלי היה טסטר כזה פעמיים...

כאילו, אותו אדם פעמיים הוא נכנס לו למשאית... ואמר לעצמו: "הוא נכשל, בוא נראה למה..."

NewUser4

New member
אתה יודע מה ההבדל בינך לבין

התגובה שהגבת אליה? שהוא לא היה רציני. משום מה אתה רציני. כן בטח, הבוחן נכנס ואמר לעצמו "הוא נכשל, בוא נראה למה".

למעלה