יש פה מישהו ער? ישנה אבל ערה רוב הזמן ...
מ משתתףחדשישן2 New member 5/11/07 #6 ההרגשה הזאת שלך,מקורה,ככל הנראה ברגשי אשמה,שיתכן שנוצרו בעקבות טראומה,אי שם בילדותך המוקדמת... מה קרה שם,קוקי?
ההרגשה הזאת שלך,מקורה,ככל הנראה ברגשי אשמה,שיתכן שנוצרו בעקבות טראומה,אי שם בילדותך המוקדמת... מה קרה שם,קוקי?
ק קוקי500 New member 5/11/07 #7 חחחח מצחיק !!! טרואמה מוקדמת מה אני אומר לך העולם מלא אנשים מוזרים רגשי אשמה אין מצב אבל אם בא לך לדבר על זה או לגעת בנושא אני יכולה להקשיב לך ..
חחחח מצחיק !!! טרואמה מוקדמת מה אני אומר לך העולם מלא אנשים מוזרים רגשי אשמה אין מצב אבל אם בא לך לדבר על זה או לגעת בנושא אני יכולה להקשיב לך ..
ק קוקי500 New member 5/11/07 #9 נתחיל ממך ... אני מבטיחה שלא אצחק אני כאן כדי להקשיב אני חייבת לך את זה בזכותך נרדמתי אתמול
מ משתתףחדשישן2 New member 6/11/07 #12 בסדר. מקובל עלי תני לדברים לזרום בחופשיות...אל תשאירי שום דבר בבטן...! גם אם הדברים ייצאו לא מסודרים,``מבולגנים``...אני אבין...אני אדע...
בסדר. מקובל עלי תני לדברים לזרום בחופשיות...אל תשאירי שום דבר בבטן...! גם אם הדברים ייצאו לא מסודרים,``מבולגנים``...אני אבין...אני אדע...
מ משתתףחדשישן2 New member 6/11/07 #13 ותראי כמה טוב תרגישי אחרי זה... כמה משוחררת...כמה קלה...כמה חופשיה...כמה שלמה עם עצמך...
G gavrik New member 6/11/07 #10 קיבלת לא יודע, קפץ לי פתאום הסלנג של צבי הנינג'ה (בובה, חבוב, קוואבנגה!!)
G gavrik New member 7/11/07 #16 כןןןןןןןןןןןן דברים לעשות כשמשעמם #129 להתחפש לצב נינג`ה, להכנס לפתח ביוב באמצע הכביש ולהוציא את הראש כל פעם שבאה מכונית
כןןןןןןןןןןןן דברים לעשות כשמשעמם #129 להתחפש לצב נינג`ה, להכנס לפתח ביוב באמצע הכביש ולהוציא את הראש כל פעם שבאה מכונית