יש פה מישהווו?
G GlitterKitten New member 1/3/04 #2 בוקרר בוקרר!!!../images/Emo42.gif יווו, ישנתי כל הצהריים!!! נראה לי שאתם הולכים לסבול אותי כל הלילהה מי מתנדב לארח לי חברה?
בוקרר בוקרר!!!../images/Emo42.gif יווו, ישנתי כל הצהריים!!! נראה לי שאתם הולכים לסבול אותי כל הלילהה מי מתנדב לארח לי חברה?
ס סוכריה סנובית New member 1/3/04 #3 חחח ימצחיקה....אני יעוף לישון עוד ככה שעה...אז אני לא יארח לך חברה...מצטערת חחח...! היום היה לי יום ממש עמוססס!! ויאללה איזה חווווםםםם אני עכשיו עם חולצה קצרההה!
חחח ימצחיקה....אני יעוף לישון עוד ככה שעה...אז אני לא יארח לך חברה...מצטערת חחח...! היום היה לי יום ממש עמוססס!! ויאללה איזה חווווםםםם אני עכשיו עם חולצה קצרההה!
G GlitterKitten New member 1/3/04 #4 את לא את לא!!! את תשארי איתייי ואני עכשיו עם חימום!! חחחחח....סובלת מקור (גם מחום, אבל כנראה שעדיין לא מספיק חם חחח) אבל עכשיו שאמרת נעשה לי חם, אני אסגור את החימום חחח
את לא את לא!!! את תשארי איתייי ואני עכשיו עם חימום!! חחחחח....סובלת מקור (גם מחום, אבל כנראה שעדיין לא מספיק חם חחח) אבל עכשיו שאמרת נעשה לי חם, אני אסגור את החימום חחח
ס סוכריה סנובית New member 1/3/04 #5 כן אני כןןןן!!!...בעצם אני הולכת עכשיו...משעמם לי לדבר איתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב גם חם לי אז אני עפהההההההההה.......ביייייייי! לילה טוב!...משעמם מה לעשות!!
כן אני כןןןן!!!...בעצם אני הולכת עכשיו...משעמם לי לדבר איתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב גם חם לי אז אני עפהההההההההה.......ביייייייי! לילה טוב!...משעמם מה לעשות!!