יש פה מטופלות של ד"ר אתי ממן?

נונו2014

New member
עשתה לי את ההחזרה המוצלחת
אני אחרי בטא חיובית ..

אני מטופלת אצל רופא פרטי שמפנה את המטופלות שלו למידקל בהרצליה מוכנות לשאיבה ..
ראיתי אותה רגע לפני שעצמתי עיניים ..
היא ליטפה אותי הציגה את עצמה ואמרה שהפרופ שלך משאיר לי את העבודה הקשה ..כאילו בצחוק..ואת בידיים טובות לא פחות .הוא הגיע כמעט בסוף ..
היא עשתה את ההחזרה מאוד עדינה ההחזרה הקלה ביותר שהייתה לי ..
לפני ההחזרה התווכחה עם הרופא שלי בטלפון שהיא לא מחזירה בגילי שלושה עוברים .ואני לא אשן תשעה חודשים אם אדע שגרמתי לילדת פגים ..ותבואי לכאן אני איילד אותך כי את תהיי בהריון .ועמדה על זה שאני אחשוב על הפחתה במידה וכולם נקלטו..אפילו כתבה את זה במכתב השחרור .
היא קשוחה עם הצוות רוצה שהכל יהיה מתוקתק ומסודר ..כך התרשמתי מכמה דקות שהכרתי אותה ..

נונו2014

New member
נושקית3 מטופלת שלה אולי תתן לך יותר מידע על מהלך הטיפול אצלה

עשתה לי לפני שלוש שנים שאיבה בתל השומר והייתה ממש קשוחה. ממש

לא היה לי נעים. נזהרתי לא להגיע אצלה לטיפולים אחרי זה.

נושקית3

New member
אני מטופלת שלה!

זה ivf ראשון שלנו עקב בעיית זרע אזוספרמיה לא חסימתית. אנחנו במכבי. הגעתי אליה לבניברק כי זה היה התאריך הכי קרוב של התור הראשון שנתנו לי. קצת מסובך להכיע לבני ברק ולא נוח. היא שאלה אם אנחנו רוצים ללכת על ציבורי שזה תל השומר היא עובדת שם אך הבנתי ממנה בין השורות שהיא לא נמצאת שם יותר מידי. מסלול אחר זה ללכת איתה למדיקל סנטר כשיש החזר מקופת חולים מכבי. זה מה שעשינו. פץתחנו תיק במדיקל סנטר ואת המעק זקיקים ובדיקות השם שעושים התחלנו ישר לשלוח לאחיות במדיקל. שם קיבלנו הוראות מדויקות וגם לכי תתפסי את בני ברק. את האפיפיור יותר קל לתפוס בטלפון. ואיכשהו אצלי תשעים אחוז מהמעקבים של דם וזקיקים נפלו על שישי!!! הם לא בדיוק עובדים בני בקק.

לבסוף קבעו לי שאיבה ליום שלישי שהיה. לצערי הרב דר אתי ממן נסעה לחו"ל. ומי שעשה לי שאיבה היה דר מיכה באום. שאבו לי 18
ביציות. (טוב זה כבר תלוי בכל אחת אינדוידואלי) האחיות במדיקל מקבחמות אני מתקשרת אליהן מלא פעמים עם כל בעיה והן מיד עונות.
שוב לצערי החזרה לא תיעשה עי אתי ממן אלא עי דר מיכה באום.

אהל הבנתי שהוא גם טוב.

מהמעט פעמים שנפגשנו עם דר אתי ממן היה מדנים כימיה מטורפת אני מאוד אהבתי אותה היא מקסימה. יש ל ידע רב והיא סופר סוהלנית עם לב רחב והמון רצון לעזור לנו להביא ילד ליולם!!!!!

מקוה שעזרתי. אני פה לשאלות נובפות.

אוסי 09

New member
הייתי אצלה פעם

שהייתי אצלה פעם בבני ברק פעם ראשונה את מתה שם עד שמקבלת אותך חכינו שעות חבל"ז נתנה לי אז מלאה בדיקות עשיתי את כולם ויצא לי שיש לי דלקת בשתן אפילו לא התקשרה להגיד לי במקרה הלכתי לרופאת נשים היא אמרה לי וקשה להשיג אותה שם בבני ברק שהייתי פעם שניה להמשך הבירור מה עושים הזרעה וכאלה היו מלאה אנשים ותורים לא זזו פשוט מאוד ותור שלי הגיע ואמרו לי לא יש עוד לפניך בעלי פשוט נשבר מלחכות שם שעות והלכנו ולה בכלל לא הזיז כלום ובעלי אמר עזבי אותך כנראה היא לא שליחה שלך ואכן ככה זה היה שבסוף אחריה הגענו לרופאה יותר גרוע ומשם הגענו לברקוביץ המלאך חח ממליצה לך עליו בחום מאוד !!!

thu7

New member
לא רופאה שלי אבל עשתה לי שאיבה במדיקל

הרופא שלי נאלץ להיעדר מהשאיבה ואמר שאחד התורנים במדיקל
יעשה את ההליך - ד"ר באום או ד"ר ממן.
השאיבה נקבעה ליום שישי וזימנו אותי לשעה אחת בצהריים. תכל'ס - שמו אותי אחרונה אחרונה.
כשכולם כבר מתים לעוף משם הביתה. כשהגעתי ניסיתי לברר מי זאת ד"ר ממן כי דווקא חשבתי שזה נחמד
שסוף סוף אולי תהיה לי רופאה אישה. אז אמרו לי שהיא בחדר שם וניגשתי אליה ואמרתי לה שאני אמורה לעבור
שאיבה היום אצלה או אצל ד"ר באום אז היא אמרה "אל תדאגי, מישהו ישאב אותך היום".
אחרי זה, כבר קיוויתי שזה יהיה ד"ר באום שיעשה את השאיבה.
בסוף זו היתה ד"ר אתי ממן.
האחיות קראו לי לחדר ניתוח, השכיבו אותי, קשרו אותי, הכניסו לי את העירוי לוריד
ולמי מחכים? נכון, לד"ר ממן. האחיות מתקשרות, והיא לא עונה. מחכים מחכים.
חיכיתי לה ככה, עם עירוי בווריד ורגליים מפושקות יותר מעשר דקות על השעון.
ואז היא נכנסה, וישר התקיפה את האחיות: "למה אף אחד לא אומר לי שום דבר?"
והופה, התחיל לפמפם את הכיסא למעלה (כי היא עושה שאיבות בעמידה), כאילו אני איזו עגלה.
אחרי שיצאתי משם ואחרי שהתאוששתי נזכרתי בכל זה ופשוט געיתי בבכי.
זו היתה החוויה שלי איתה.

למעלה