יש פה יצירתיים ?

בתחום היזמות

ניסיתי לרכב על גל הרטרו,ותכננתי להגיע לסין כדי לייצר ולייבא את הפליק פלאק הזכור לשמצה... עד שגיליתי שזה לא יהיה רווחי רק החל מהמכירה ה-20,000 .... מלבד העובדה שאני גם לא יכול לעבור את הגבול בלי שיקפצו עלי עם אזיקים כמה רולות ממג"ב. את עיניין היזמות הבסיסית אני מנסה להנחיל לילדיי בצורה של ניתוח היכולות והאפשרויות,משאבים,וקהל היעד. וזה אומר לעמוד עם מסחטה מקצועית שגנבנו לסבא מהחנות,ערימה של תפוזים קרים,וחבילת כוסות,ברחבה שמול הבית בימי שישי... וגם צידנית עם שקיות מיץ קרח קפוא כמו של פעם בגן השעשועים בימי שבת החמים. כמובן שבדרך מתעמקים גם בעיניין השיווק וההפצה וכך הקטנים נשלחים לגרות את שאר הילדים באיזור המתקנים...
כל ההכנסות קודש לבזבוזים בחנות הממתקים וההפתעות השכונתית. בין הפעמים היחידות שבהן אני מקפיד לא לגזור קופון... עוד שיעור לחיים שגם אני עברתי בילדותי,רק שאז זה היה עם דוכן של סברס.וימבה קוצים...

את יודעת

כל דבר שאת רוצה ושבסופו של דבר את משיגה זה סוג של יזמות גם אם זה נראה לך הדבר הפעוט ביותר את השגת אותו זאת הגישה ומכאן השמים הם הגבול גם בלי טלסקופ

שרשירית

New member
"אני אני" ../images/Emo132.gif אבל אני לא מודה ../images/Emo254.gif

בכל ישיבת צוות אנו חושבות על פעילויות חדשות, פרוייקטים מעניינים ותמיד מנסות לרענן ולחדש. הרבה פעמים אני מעלה רעיון שמתקבל בהתלהבות רבה אבל בסופו של דבר מסתיים במשפט של המנהלת "אז את לוקחת את זה על עצמך?". בשנה שעברה "נתקעתי" בכל מיני פרוייקטים שהתחילו ברעיון נחמד אבל הסתיימו בהרבה עבודה קשה.
השנה כבר למדתי לעשות קולות של שטיח.

ועוד איך יש...

האיש המוכשר שלצידי (פעם פעם מזמן גם הוא גלש כאן
) הוא איש חזון אמיתי. לפני כמה חודשים הוא חשב על רעיון, התחיל לחקור ולבדוק את נושא בקבוקי השתיה האקולוגיים, אני הצטרפתי בשלב הביצוע והיום אנחנו הבעלים הגאים של בקבוטיק, ומשווקים בקבוקי שתיה אקולוגיים מפלדת אל חלד

למעלה