יש פה יצירתיים ?

NoaModiin

New member
יש פה יצירתיים ?

תמיד קינאתי באילו שיכלו "לשלוף" רעיון, ואפילו ידעו איך לבצע אותו. יזמות קוראים לזה ? זמן רב החשבתי מעצמי יצירתית, אבל הדבר הכי יצירתי שעשיתי היה סיפור שכתבתי בכיתה ו'... היום אני רואה סביבי אנשים שמעלים רעיון, לוקחים יוזמה, ומוציאים אותו לפועל..

האם...

לצייר סמיילי נחשב?
זה בערך שיא היצרתיות שלי...

kleo patra

New member
את כאן הכנסת שלושה שלבים

תחת משפט אחד וזה לא נכון לעשות כך
כי יש את הרעיון
ההברקה אחר כך מגיע השלב של יוזמה- והוצאה לפועל של הרעיון. אני מניחה שאם תרשמי לעצמך את הרעיונות שלך תגלי שאת כן יצירתית- ענין של שני השלבים האחרים- זה אמנות בפני עצמה.

NoaModiin

New member
לצערי...

נדמה לי שאני חזקה אך ורק בשלב ההוצאה לפועל... העניין הוא שכדי להבריק וליזום אני צריכה שממש ידחפו אותי

felka

New member
מניסיון שלי יצירתיות היא יכולת היסרדותית

מאוד בסיסית. אם תתחילי לשים לב למה את עושה בשביל לפתור בעיות הכי קטנות במטבח, תשימי לב עם הזמן שיש לך פטרונות שלא נמכרים בחנות
ההבדל בין אלו שעושים מזה מיליונים ומפורסמים לבין אנשים רגילים בבית הוא שיזמים נחספו כל חייהם לצרכים שלא מולאו ותהליכי יוזמה ויש להם DRIVE לחפש איפה ליזום ומה אפשר לעשות עוד. זה לא אומר שאנשים רגילים בבית לא יוזמים ולא מבריקים ופחות יצירתיים. חייב להיות צורך או חייבים לפתח צורך.

gazit16

New member
ועל זה נאמר..

מי שלא מעיז-לא מתיז.. מי שמצליח להתגבר על החששות והפחדים שבהוצאה לפועל של דברים/רעיונות וכו', רק הוא יוכל להצליח, גם אם יחווה כשלונות בדרך. ללא קשר, אני תמיד קינאתי בברוכי הכשרונות, אלה שיושבים ליד פסנתר ומנגנים חופשי, ללא תוים, ומבלי שלמדו מימיהם לנגן, או בכאלו שמציירים יפה וכו'.

יערית

New member
לגמריי מסכימה

כשרציתי לנגן- ניגנתי כשרציתי לכתוב כתבתי כשרציתי לצייר...התחלתי.. כשרציתי לרקוד, רקדתי עוד בבטן של אמש'לי. פשוט תכתבי, קודם לעצמך ואחר כך תפתחי לך בלוג אם את זקוקה לפידבקים ותראי הלאה... בהצלחה ***

gazit16

New member
פורום..פורום..פורום..

לנדמרק (שלא תטעו). רואים שהפנמת את החומר וירדת למגרש מהיציעים.

יערית

New member
../images/Emo8.gif

זה הכל בהשתדלות כשהרקטים לעולם לא ממש מפסיקים :))

G a v ® i e L

New member
אני מכיר כל כך הרבה

שלא מעיזים ובכל זאת מצליחים להתיז (אלוהים, איזה ביטוי צמיגי ודביק) ותיקון קטן לדברייך - אלה שמצליחים להתגבר על החשש הראשוני ויש להם (!) את הפוטנציאל המתאים יכולים באמת להצליח.

א פרסקי

New member
אני מאוד יצירתי ../images/Emo13.gif

כל פעם מתפלא מהציור האספריוניסטי שאני משאיר

א פרסקי

New member
אני חייב הסבר למה שכתבת.... מורכב לי מידי

וכולה ברחה האות ס אספרסיוניסטי = אספריוניסטי וכן האות ק לא חייבת וצריכה להיות חפשי בספרים מזל שלא האות ז

תארגני

קבוצה, מוכנה ללמד.... אצלי אין אחד/אחת שלא מצליחים לבטא את עצמם בסוף.....

אפ..אפ...אפ...

את השרשור הזה היית אמורה לפתוח אחרי התוכנית של שרון גל הערב, לא לפני
אני מודה שאני השולפת המהירה ביותר במערב
יחד עם זאת, לרוב אני מכוונת נמוך מדי ועל כך הפגיעות במטרות שלי בהתאם אני יכולה להביא את הרעיון עם כל הדקורציה לשולחן, אבל אז אני צריכה שמישהוא יבעט לי בתחת או יחליף אותי בתפקיד כדי לסגור עניינים. חכמה פולניה אמרה פעם: למה את אף פעם לא מסיימת דברים שאת מתחילה...
בקיצור, אני מלכת התיאוריה, אבל את הטסט אני עוברת בפעם העשירית אם בכלל

NoaModiin

New member
אותך בדיוק חיפשתי !!

אצלי המצב הפוך בדיוק - אני מסוגלת להוציא לפועל בצורה מדויקת את כל הדקורציה שהבאת - ולסיים כל דבר שאת מתחילה
מעולם לא קרה שהתחלתי משהו ולא סיימתי

THE KID A

New member
יש...הג'וב מחייב.

זאת יצירתיות... בכניסה לבית הכנסת נתלתה מודעה בזו הלשון: "הולך על חבל ירקוד מחר בארבע אחה"צ על חבל ארוך שיימתח בין המקווה לבית המדרש. המחיר למופע הוא שקל לאדם". למחרת מתקבצים כל אנשי העיירה סביב החבל המתוח. בדיוק בשעה ארבע יוצא בחור קטן וצנום שאוסף שקל מכל צופה. הוא מודה בחיוך ואומר: "יהודים רחמנים בני רחמנים, אחיי, שמעו נא! אין לי מושג איך הולכים על חבל, אבל יש לי שמונה ילדים רעבים וזו היתה הדרך היחידה שבעזרתה אני מסוגל להביא אוכל לגוזלים שלי. אנא רחמו עלי, וקבלו את התנצלותי על השקר". רוב הקהל אכן מביע רחמים ומחילה על אותו יהודי קטן, ומתחילים להתפזר. "חכו רגע!", הוא צועק, "אל תשכחו, מחר באותה שעה, הופעה נוספת!"

למעלה