יש פה חבדניק/ית?

so far 100

New member
יש פה חבדניק/ית?

צריכה לשאול שאלה בקשר לאגרות הקודש.( אשמח אם זה יהיה בפרטי ולא ע"ג הפורום)

קליט

New member
מה שיוצא לך בפתיחה ב`אגרות קודש` או ב`תנ"ך" או ב`תהילים`

זה לא נכון להתיחס לזה כאל נבואה והוראה מחייבת . בכל אופן `מיסטר שמח` היא חבדניקית ופותחת ב`אגרות קודש` בהנחיית המדריכה שלה, גם `יהודי23` הוא חבדניק כמדומני, ואף אני פותח ב`אגרות` לשם נסיון לקבל הדרכה, יש דברים מדהימים, אין נבואות, מצטער .

קליט, 'פותח/ת באיגרות קודש'

נשמע לי כמו 'קרא/ת בקפה'
לא שאני משווה חלילה!!!
אבל הייתי חייבת

קליט

New member
אבודה,

יש דברים שאת לא יודעת, לא אתפלא אם "קריאה בקפה" כן אומר משהו . *ביקרתי פעם לצורך ענין מסוים אצל אישה אחת בירושלים, די מבוגרת, חכמה ונבונה, פרסיה, היא גמרה לשתות את הקפה אז היא הציצה לראות את המישקע של הקפה . . ולטענתה אפשר לראות דברים . . אחר כך היא התבוננה בשקיעת השמש והיא אומרת לי ; מחר יהיה פיגוע , רואים את זה על השמש, השמש אדומה מדי . . . זה היה לפני כשלוש שנים והייתי יכול לכתוב על זה תיכף ב`תפוז` - אבל זה היה נראה לי טיפשי . . כמובן שהרביתי בתפילות . ו ל מ ח ר ת - היה פיגוע דריסה בצומת בר אילן בירושלים, זה הסתיים בכמה פצועים קל . . . *בעוונותי -או שלא, ניסיתי גם פתיחה ב"קלפי טארוט", הדבר הזה עובד ! . *גם אם תפתחי ב`דפי זהב` יש להניח שזה יעבוד, על אחת כמה וכמה בפתיחה ב`איגרות קודש` שמתפללים לפני כן תפילה מעומק הלב -שזה עובד, ובלי שנדון עכשיו בצידקותו של הרבי מלויבאויטש, עובדה שזה עובד, ועובד יפה מאוד ! . הקב"ה יצר בעולמו דברים מופלאים . וצריך גם יצירתיות כדי לפרש דברים . *יש מקורות לכך שאפשר ורצוי לפתוח בספרי קודש כדי לדעת את אשר עלינו לעשות . ברור לי שזה לא חובה לעשות מה שכתוב ב`איגרות קודש` או ב`אגרות חזון איש`, *יש פה קטע מענין שכאילו הקב"ה מציץ עליך מלמעלה ומרמז לך דברים, *היות ו`אגרות קודש` כתובה בעברית צחה אז קל לך יותר להבין מה שרוצים ממך, ויש גם הדרכה רוחנית מהרבי, ואם זה מתאים לך אז למה לא לעשות ? . . . *תמיד כדאי להיות פתוח לדברים חדשים, טיפש מי שמאמין לכל דבר, לנסות אפשר וכדאי . *הכוח של כל הדברים הנ"ל הם לפרש את ההוה, לגבי העתיד - אף אחד לא יודע מה שיהיה, ודברים משתנים לפי מעשינו .

קליט

התגובה שלי נכתבה לגמרי בהומור... ממש לא התכוונתי לזלזל.
אני יודעת מה זה אגרות קודש, ואני יודעת שלפעמים גם מקבלים שם תשובות מובנות. מכירה מליון ואחת סיפורים מכלי ראשון.

לי אישית אף פעם לא יצאה איזה תשובה שהשאירה אותי פעורת פה, וזה אולי כי אף פעם לא האמנתי בזה ׳באמת׳...

קליט

New member
אני לא ידעתי אם זה עובד או לא

התפללתי מעומק הלב ומלב כואב וראיתי תשובות מתאימות, בדרך כלל אני פותח `איגרות` רק בעת מצוקה ולא סתם, פעם קרה שקיבלתי תשובות קולעות ומדהימות 3 פעמים ברציפות ! . יצא לי לא פעם שהייתי אמור להתאמץ למצוא איפה יש פה תשובה למה ששאלתי, בסוף מצאתי איזה רמז מניח את הדעת . יצא לי ב`איגרות` לפני כשנה בחודש אב שאתארס עוד בחודש הזה וזה לא עבד

אז זהו...

שלי קצת קשה להתחבר לרעיון שאני מתפללת בעןמק הלב כדי לקבל תשובה מהרבי, מרגישה יותר בנוח להתפלל ישירות לקב״ה. (אפשר להתפלל לצדיק כדי שימליץ טוב בעדי, אבל זה שונה)

זה גם מה שמאוד קשה לי בחבד, לדעתי הם לפעמים שוכחים שיש 'גם׳ את הקב״ה, אבל זה כבר לוקשור לשירשור הזה...

ואם היה כתוב לך חודש אב מברכת אותך שעוד השנה בע״ה!!

קליט

New member
אני מתפלל לקב"ה שיענה לי תשובה ב`איגרות`

איפה שאפתח אותו, בעמוד הימני אראה את התשובה . אני לא חושב שהרבי עושה פעלולים ושהרבי עונה, יש ענין של אהבת הקב"ה לבריותיו, ויכול להיות כמה וכמה סיבות -למה שדברים כאלה נפלאים קורים לעיתים

אמממ... טוב...

כל אחד והדרך שלו ׳להתקשר׳ לקב״ה ולבקש ׳סימן׳...
יכולהיות שבשלב מסויים כי אני אנסה לירות לכל הכיוונים....

קליט

New member
מובא בספרים לגבי לפתוח בספר "נועם אלימלך"

זה לא שרבי אלימלך מארגן לנו תשובות, אלא היות וזה ספר מאוד קדוש אז יש בו את הסגולה ללמד תועים בינה

eyal1967

New member
פתחתי לך בהגדה

איגרת המן או מסכי הקודש ! מאיפה הכארטות שלך תבעע.בלפנית רקק

למעלה