יש פה הייטרים ? עם סטייל עם לימפביזקיט בואו ניתן בראש עם איזה נוקי או רוליין יאה
F fredi boy New member 24/7/04 #1 יש פה הייטרים ? עם סטייל עם לימפביזקיט בואו ניתן בראש עם איזה נוקי או רוליין יאה
B boolbool boy New member 25/7/04 #5 nigga its its just a nick name... you wish to be a real nigga! booyy!!! חחח... לא יוע ה"שפת היפ הופ הזאת" משתלטת עלי לפעמים.. אז תמשיך ליהיות בפורום! אהיי?
nigga its its just a nick name... you wish to be a real nigga! booyy!!! חחח... לא יוע ה"שפת היפ הופ הזאת" משתלטת עלי לפעמים.. אז תמשיך ליהיות בפורום! אהיי?
F fredi boy New member 25/7/04 #6 מנהל יקר אני בקטע של רוק יותר,ובעצם למה לא להתכתב כאן, korn יאההההה, גם לי יש התקפים כאלה ואחרים
F fredi boy New member 26/7/04 #8 מזה השיט הזה? מזה הראפקור הזה אני יודע שזה ראפמטאל כזה,אבל בחיים לא שמעתי תמשפט הזה,הייטר. . ת` הייטר?
מזה השיט הזה? מזה הראפקור הזה אני יודע שזה ראפמטאל כזה,אבל בחיים לא שמעתי תמשפט הזה,הייטר. . ת` הייטר?
M Mary-janE(ליאתוש) New member 29/7/04 #11 אני שולחת לך הודעה פרטית עם פרוט של כמה להקות מקוה שזה יעזור.