יש פה דתיים?

רקפת39

New member
יש פה דתיים?

שלום, אנחנו מחפשים לשכור דירה בפ"ת,זוג+תינוקת. (דתיים) רציתי לשאול האם באזור של קפלן-ארלוזורוב וכו' יש משפחות דתיות?בתי כנסת? יש מעונות אמונה או משפחתון פרטי דתי? מישהו מכיר?

Cell313

New member
האזור מעורב, כמו רוב העיר

ברוב העיר אפשר למצוא עירוב של דתיים וחילונים, בלי יתרון מסוים לאוכלוסיה מסוימת, אפשר לראות את זה באזור הנ"ל, בכפר גנים (הותיקה והחדשה) ובמרכז העיר. מלבד לאם המושבות שנחשבת שכונה חילונית וכפר אברהם וחלקים מהדר גנים שנחשבים דתיים רוב העיר מעורבת. אפשר למצוא באזור הנ"ל בתי כנסת, משפחות דתיות וגני ילדים דתיים(אני מכיר אחד כזה ברחוב יצחק שדה וברחוב פרנקפורטר)

2004נטע

New member
לא מדוייק

הכותב/ת שפתח/ה את השירשור לא ציינה אם מדובר בדתיים-לאומיים או דתיים- חרדיים. בהחלט יש בעיר איזורים שבהם יש רוב מוחלט וריכוז של דתיים-חרדים. האיזור של הרחובות הבאים: טרומפלדור, פרנקפורטר, סלומון וארלוזורוב (לכיוון טרומפלדור) וגם (כפי שנאמר) כפר אברהם - הם איזורים שבהם האוכלוסיה חרדית. כנ"ל - רוב שכונת הדר גנים - שכונה חרדית. בכפר גנים (הישנה והוותיקה) - יש דתיים, אבל רובם ככולם דתיים לאומיים (כיפה סרוגה). לגביי המצאות מעונות "אמונה" - נדמה לי, שראיתי אחד כזה ברחוב שפירא....אבל, לבטח תמצאו אם תתקשרו לרשת "אמונה" או באינטרנט.

chos

New member
לא מדויק

בהדר גנים יש איזור (מבריכת עמישב לכיוון דרום-מזרח) שהוא שכונה חרדית אבל רוב השכונה היא מעורבת כשרוב התושבים דתיים לאומיים. גם כפר אברהם, עד כמה שידוע לי, זו שכונה של דתיים לאומיים.

למעלה