יש פה דיילת קרקע??????

miu miu9

New member
יש פה דיילת קרקע??????

אוףף...נמאס לי אני ממש רוצה להתקבל לדיילת קרקע והכל נמרח .......... יש פה מישהו בפורום שיכול לענות לי אם יש הבדל בין המיונים של אל על ללאופר ובין QAS? אוףף ואני נורא לחוצה מהדינמיקה הקבוצתית הזאת...אני ממש מפחדת לא לעבור... יש פה אולי דיילת קרקע שתוכל לספר בקצרה על התהליך של המיונים?? ו...שוב שנה טובה!!!

הבוהה

New member
המשך

תתקשרי לאירו הנדלינג ובטוח יקבלו אותך הם מקבלים הכל. אבלללל תסתכלי טוב טוב על החוזה למה המנהלים ובמיוחד המנכ"ל עובדים על האנשים בעיניים אל תהיי פתי הייתי ממליץ לך על דיילת vip גם יותר מעניין וגם יותר כסף

miu miu9

New member
לבוהה

מצחיק מאוד ...תודה שאתה מציע לי ללכת לחברה הכי מעאפנה זה ממש מעודד!

רחלי 1233

New member
נדמה לי שענו לך כבר כמה פעמים

אני לא מכירה את התנאים בלאופר או בQAS אלא רק את אל על -וגם באל על עברתי מיונים לדיילת אוויר ולא קרקע , אבל ממה שסיפרו לי המיונים לשני התפקידים באל על דיי דומים חוץ מבדיקת הגובה. אם החלטת ללכת לאל על תתכונני ליום מיונים אינטנסיבי וארוך וממיין בכל שלב. המיונים נערכים במכון אבחון (אדם מילא או פילת ) ומגיעים די הרבה מועמדים לתפקיד. בתחילה ראיון באנגלית מול נציגי אל על ומורה לאנגלית. הראיון אורך כ10 דקות ומבקשים לבדוק אם את יכולה לנהל שיחה באנגלית תיקנית. יכולים לשאול אותך על כל נושא שבעולם ולפעמים מבקשים לתרגם כל מיני משפטים שקשורים לעולם התעופה מעברית לאנגלית. אם עברת ישנם מבחנים על מחשב ( יידע כללי , סדרות חשבוניות , ראיה מרחבית ואנגלית ) ואחר כך דינמיקה קבוצתית. בדינמיקה תידרשי להתמודד עם כל מיני סיטואציות שקשורות לעבודה כדיילת הן כלקוחה והן כנותנת השירות וייבדקו איך את משתלבת בקבוצה. זהו. תהיי את עצמך תבואי עם בטחון (לא בטחון מוגזם .) חשוב לחייך ולהגיע ייצוגית. שנה טובה ובהצלחה

get well

New member
אני לא חושבת שאל על מגייסים בקרוב דיילים

ואין לך מה לחשוש כל כך תנסי מקסימום לא תעברי תמיד תוכלי ללכת לחברה אחרת

דיילת קרקע באל על

אכן, עד סוף השנה לא תהיה קליטה לתפקיד דייל/ת קרקע באל על. שנה טובה, נציג אל על

למעלה