יש פה דו-דובים?

bigby

New member
יש פה דו-דובים?

היי חבר'ה, מצ'עמם לי אז החלטתי לשוחח מעט עם חברי לנטיות המיניות. איתרע מזלכם ואלו אתם. יש פה דובים דו מיניים? אם כן, אז אני מסוקרן לגעת מה הטעם שלכם בנשים? (מבחינת מראה). אני דוב דו מיני ואני חייב לומר שאני אוהב נשים שיש להן מה לתפוס עד כדי שמנות (שונא דקות שרואים להן את העצמות). עם חולשה לבחורות עם עור בהיר וחלק. מה איתכם?

mountain0goat

New member
לא קורא לעצמי דו

אבל יש בנות שיש לי סופט ספוט בישבילן. מריה קירילנקו (טניסאית) למשל: http://www.ladiescourt.com/wp-content/uploads/2006/05/maria-kirilenko-fashionista.jpg

duckies

New member
לא דוב ולא דו, אבל..

גם אני מוצא את עצמי לפעמים נמשך לבחורות, גם בעיקר שמנות ובהירות וחלקות
, למעשה כמו שאני נמשך לגברים (גם שמנים, בהירים, רזים, חסונים... בעצם לכולם
)

ז י ק ו

New member
דיברת על משיכתך לנשים מלאות...

אבל איזה משיכה יש לך לגברים ?! לאיזה סוג ?! אני אישית לא נמשך לנשים, ולא מבין את אותם אנשים שנמשכים אליהן מינית

bigby

New member
המשיכה שלי לגברים

היא מאוד בעייתית מבחינתי. קשה לי לפסול מראה מסויים באופן כללי כי יהיו גברים שידליקו אותי אבל לרוב זה שמנים/מלאים/שעירים בכמות כלשהי או שילוב של שמנים ושריריים, שמנים ושעירים, שריריים ושעירים (אבל לא יותר מדי שריריים, צריך קצת שומן). לא נמשך לאנשים שהם superchubs למשל. לא משוגע על אנשים שרואים להם את העצמות באופן כללי, אבל שוב, זה תלוי.

white star

New member
../images/Emo54.gif אז ככה קוראים לזה...

זה גם לדעתי בעיה עם סרטים "צבעוניים (
) שמיועדים לחובבי דובים חלקים -> הם אשכרה ענקיים!!!

ala40

New member
דו

הנה מצאת לך עכשיו חבר לנטיות הכל כך מוצלחות שנימצאים בגוף ונשמה אחת,אני דו ואוהב אותו ואוהב אותה באותה מידה כאשר אני עם כל אחד אחת לחוד ואפילו שניההם יחד ז'א שלושה,ההפך ממך אני אוהב אותן רזות עם שדיים של יהיו שדים! אוהב אותן נעריות,אם כי לא מדיר עצמי משמנות מלאות גבוהות נמוכות משופמות,חוננתי בנטיה מבורכת להנות מכל בני אדם חיים ! בהצלחה,ד'א שלח אזו עצם...

למעלה