יש פה אנשים מקנדה??? אם כן, אז מאיפה בקנדה???
F faland New member 22/5/05 #7 יא אללה כולכם גרים (גרות, נו טוב תמיד עדפתי בנות על בנים) רחוק... אוליי תעברו לאונטריו? אגב אני גר בריצ'מונד היל ליד טורונטו
יא אללה כולכם גרים (גרות, נו טוב תמיד עדפתי בנות על בנים) רחוק... אוליי תעברו לאונטריו? אגב אני גר בריצ'מונד היל ליד טורונטו
ה הירח מאיר תמיד New member 23/5/05 #8 אולי תעבור אתה?! אני ורון גרות אחת ליד השניה.. טוב בערך.. רק שעה של הפלגה..
F faland New member 23/5/05 #9 לא נימאס לי לעבור מקומות כמו שאמר פוטין במקום שנלמד אנגלית נלמד את האחרים רוסית אני לא עובר יותר מקומות להרבה זמן אז תעברו אתם!!!!!!! (חצוף או מה?)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא נימאס לי לעבור מקומות כמו שאמר פוטין במקום שנלמד אנגלית נלמד את האחרים רוסית אני לא עובר יותר מקומות להרבה זמן אז תעברו אתם!!!!!!! (חצוף או מה?)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ה הירח מאיר תמיד New member 23/5/05 #10 לא רוצה לעבור! יש לי כאן מספיק ישראלים!!!! כן אני מכירה מלאאאא.. אני מכירה לפחות 8 ישראלים!!!
O orrki New member 24/5/05 #11 וואו זה המון... סתם אני צוחק.... לי בטורנטו אני חושב שיש משהו כמו 8-10 ישראלים כל האשר יהודים(לא מת עליהם במיוחד) והשאר בכלל נוצרים
וואו זה המון... סתם אני צוחק.... לי בטורנטו אני חושב שיש משהו כמו 8-10 ישראלים כל האשר יהודים(לא מת עליהם במיוחד) והשאר בכלל נוצרים
י יום עובר New member 24/5/05 #13 הי אני גרתי במרקהם פעם וריצ'מונד..... Bathurst קרוב לשם? ( או איך שלא מאייתים את זה)