יש פה אנשים בוגרים?

עילית

New member
יש פה אנשים בוגרים?

למי שכתבה לי תגובה,החברה בעצמה מורידה לי את הביטחון וזה לא צריך להיות כך... תנסי לעלות לי את הביטחון,אולי תצליחי ע``י תאור איך אני נראית? כמה אני יודעת דברים ויש לי גם חכמת חיים,פיקחות? שכל פעם מסובבים אחרי את הראש? אם הביטחון בא מבפנים אז חבל לי על הזמן..... אגב,נכון שאנשים אוהבים יופי,אבל הפנימיות היא זאת שקובעת...וגם אשה טובה שכבר לא פצצה כי עברה 5 הריונות בעלה ימשיך לאהוב אותה בגלל המעלות שבה האופי!! גם לי מאוד חשוב האופי ובכנות היופי בכלל לא חשוב לי...אוהבת את כולכם נ.ב אני רוצה להתאבד!

התמ-ים

New member
ניסיון לתגובה רצינית ובוגרת, לשם שינוי (מצידי)

קראתי את מה שמיו כתבה לך, בהודעתך הקודמת, ואני מסכים כמעט לכל מילה שהיא כתבה, והייתי רוצה להוסיף מספר דברים. הדימוי העצמי שלך נובע בעיקר ממה שאת מרגישה כלפי עצמך, הכל מתחיל בראש, איך את מתייחסת אל עצמך, מה את רוצה ל``שדר`` החוצה, ומה שאת משדרת בסופו של דבר כלפי חוץ. הדימוי שלך מאוד תלוי בביטחון שאת מפגינה בכל מה שאת משדרת, שהוא באמת נכון. הדימוי מאוד תלוי בביטחון העצמי שלך. אני לא חושב כמו מיו, שאם את משדרת החוצה משהו לא נכון, אנשים יאמינו לך בכל מקרה, תלוי בעוצמה שאת משדרת אותה. לדעתי זה לא נכון. השקר בסוף יתגלה, במוקדם ובמאוחר, אנשים לא טיפשים, בדר``כ. לדוגמא: את לא יכולה לשדר החוצה שאת חכמה, כשאת לא, או ליצור רושם את נוהגת בחוכמה, ולהתנהג בטיפשות, אנשים יקלטו, בסופו של דבר, שאת ``מבלפת``, ובעצם ``יחסמו`` את כל מה שאת משדרת, גם את האמת, כלומר, אם את יפה, ומשדרת לעולם שאת יפה, גם זה יחסם, וזה יכול לפגוע לך בדימוי שאת מנסה ליצור ובביטחון האישי. בוב מארלי אמר (שר) פעם (הוא בטח ציטט מישהו, אבל אין מושג את מי): You can full some people sometimes But you can`t full all the people all the time בתרגום חופשי: אתה יכול לשטות באנשים לפעמים, אבל אינך יכול לשטות בכולם כל הזמן. הכי חשוב, לדעתי, שתהיי אמיתית עם מה שאת משדרת, את יודעת מה שאת שווה, את יודעת את התכונות החיוביות שלך ואת ותכונות הלא חיוביות שלך, וזה מה שאת צריכה לשדר, להדגיש את הטוב ולהכיר את הדברים הפחות טובים. לא לנסות ליפות את האמת, אלה להשלים איתו, ולהראות שגם התכונות הפחות טובות שלך, לא משפיעות על התכונות הטובות שלך. וכמו שכתבתי בהתחלה: הכל מתחיל בראש. איך שתתייחסי אל עצמך, ככה החברה תתיחס אליך. את טוענת שהחברה מורידה לך את הביטחון, איך זה מתבטא? חברה בדר``כ מגיבה לדברים, ולא יוצרת יש מאין, וחוץ מזה, חברה מורכבת מבודדים, בסופו של דבר, ואם יש בודדים שמורידים לך את הביטחון, מאיזשהי סיבה, כדאי אולי לחשוב על לנפות אותם מהחברה שלך. פשוט לא להתייחס אליהם. אני לא יודע אם זה ישים במקרה שלך, אבל אולי זה שווה ניסוי. אני מקווה שלא ניסחפתי, וזה לא נשמע פלצני מידי, אבל באמת זה שווה ניסוי. נ.ב. אני מקווה שצחקת בנ.ב. שלך, למרות שבדברים כאלה לא צוחקים. אני מעדיף לומר לך נו נו נו, מאשר שיגידו עליך קדיש. אם את לא צוחקת, אז את זקוקה לאיזשהו ייעוץ יותר רציני מהתכתבות בפורום, או אפילו בצ`אט. כדאי לך לפנות לחברה טובה, להורים או משהו כזה. אם זה בעייתי מבחינתך, אז מהיכרות כללית עם המצ`וטטים כאן, אני משוכנע שיהיה מי שיוכל לעזור לך בצורה יותר פרטנית לעשות את הצעד הראשון.

*פנדורה*

New member
לשניכם..

תמים יקר, אם תקרא שוב מה שכתבתי למטה, תגלה שזה הוכנס לתוך סוגריים, והתבדחתי בלבד. אם כי כשאני חושבת על זה, אני מכירה כמה אנשים שמצליחים לשטות באחרים. ולך.. אני בהחלט מקווה שאת לא מתכוונת ברצינות. אני חושבת בהחלט שהבעיה מתחילה אצלך, בראש שלך. וממליצה לך כמו התמים. לפנות לקבלת עזרה. אני אישית, שמח לתמוך ולעזור ככל יכולתי. שלך - מיו.

עילית

New member
תמים שלי...

יש לי שאלה:איך אדם יכול לשדר יופי?? הרי לא רואים את היופי שלו אז הוא לא יכול לשדר את זה שהוא יפה,זה הכל ענין שלי ביטחון לא כן?

התמ-ים

New member
זה מה זה פשוט ...

עלית יקירתי, לאדם יפה, נראה שאין בעיה לשדר יופי, כי כמו שאמרת - זה חיצוני, ורואים את זה. אבל זה לא תמיד, גם אנשים יפים יכולים להיות מכוערים. ואני אסביר. יש עוד יופי (וכיעור) שאפשר לשדר, והוא משפיע גם על היופי החיצוני, וזה היופי הפנימי, ברגע שאת משדרת החוצה טוב לב, אושר, שמחה וכו` אז ככה גם מתייחסים אלייך. נכון שזה קשה לשדר אושר כשלא מאושרים, ולשדר שמחה כשעצובים, אבל זה אפשרי. צריך ``לעבוד`` על זה הרבה, אבל זה אפשרי. רוצה לדעת איך להתחיל? תחייכי אל העולם ... (יש כאן הודעה של ST על החיוך, שלא עולה לנו כלום, אבל יכול להשפיע עלינו ועל אחרים) ואז הכל נראה יותר טוב, גם כשלא. ונכון, זה עניין של ביטחון, אבל ביטחון שאת צריכה לבנות בעצמך. ביטחון שאת יכולה לתת לאנשים חיצוניים לעזור לך לבנות, אבל לא לתת להם לפגוע בו. אני ממליץ לך לשוטט קצת בפורום, יש פה מספר הודעות, שרק לקרוא אותן יעשה לך טוב על הנשמה, כמו שזה עשה לי, כשקראתי אותן. שיהיה לך יום טוב ומאושר.

מיקי*

New member
עילית,

כל הדברים שנאמרו נכונים. אבל לעתים הביטחון העצמי כל כך נמוך שכל הנסיונות להעלותו עולים בתוהו, למרות שאין סיבה אמיתית לזה שהוא נמוך (כי באמת תמיד יש צד חיובי בכל עניין, גם אם לפעמים קשה מאד למצא אותו או שהוא יבא לידי ביטוי שנים אח``כ). על כל פנים שום דבר שכזה (או אחר) לא שווה להתאבד בשבילו. כי את שווה יותר מכל מה שחושבים עלייך. אז אם את צריכה כל דבר, תרגישי חופשי לפנות.

עילית שלי... הידיעה שאני אוהב אותך תעשה לך טוב? ו.....

אם את מתאבדת ,אני אחרייך ! אוהב... רחוק.

עילית

New member
אתה רציני רחוק?????

אין לך אושר? תאמין לי שאם אתה נמצא בניו יורק אז אתה בטח מאושר.. אני כנראה אבוא לניו יורק בקיץ.אני מאוד אוהבת אותה..אמריקה...ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.....:)

אני רק רוצה שתאמיני בי...(לי)...

את באמת כל כך נאיבית ??? נראה לך שאני באמת מאושר ??? נכון שיש לי מידי פעם, ``סיילים`` (מבצעים בעברית...) אבל גם ``אמריקה,ארץ האפשרויות הבלתי...`` לא יכולה לתת לי לראות את אחיינית שלי ,בת ה4- חודשים... שלא ראיתי אותה מאז שנולדה... את יכולה (או מישהו...) לתאר לעצמך איזה אושר יכול להיות לי פה ??? (תקפצי אלי לביקור ???) אוהב... רחוק.

ת^עלול

New member
אפרופו

אפרופו

אמריקה, הכינוי של ישראל הוא: ארף המגבלויות הבלתי אפשריות. יפה נכון??

למעלה