יש עתיד לקליפרס??

bostonForever

New member
יש עתיד לקליפרס??

באופן מפתיע הקבוצה הפעילה ביותר הקיץ היתה האחות הקטנה מלוס אנג'לס. לשחרור סיטונאי של שחקנים כבר התרגלנו ממנה, וגם הפעם ראינו את מגטי ובראנד מחפשים ומוצאים בית חדש. מצד שני באה החתמה של שחקנים רבים שיוצרים קבוצה מאוד מעניינת - PG - בארון דייויס, ג'יסון וויליאמס, ג'יסון הארט SG - קאטינו מובלי, ריקי דייויס, אריק גורדון SF - אל תורנטון, טים תומאס, (ריקי דייויס?) PF - טים תומאס, בראין סקינר, ניק פזקס C - כריס קיימן, מרקוס קמבי מה דעתכם? איך תראה העונה של הקליפרס?

STEVE NASH

New member
לדעתי החמישייה שלך לא נכונה

אריק גורדון[או ריקי דיוויס] יפתח בעמדת השוטינג גארד. מובילי לא יהיה גארד פותח[לפחות לדעתי הוא לא שווה את זה]. גם נראה לי שקיימן וקמבי יפתחו ביחד, וכך תיהיה מטרייה אוירית מדהימה. דיוויס,דיוויס,תורנטון,קיימן וקמבי. בהחלט מעניין, אני משוכנע שזה יספיק לפלייאוף במערב, אבל לא בטוח שליותר מסיבוב ראשון מכובד.

Orenseg

New member
לדעתי מובלי יפתח לפחות בתחילת העונה

בארון/ג'יי-וויל/הארט מובלי/גורדון ת'ורנטון/ריקי דייויס קמבי/תומאס/סקינר קיימן/ג'ורדן/פזקס אני לא משוכנע שהם יגיעו לפלייאוף: בארון וקמבי < בראנד ומגטי. ההחתמה של סקינר נהדרת (אהבתי אותו בסאנס
) אבל ריקי דייויס וג'ייסון וויליאמס הם לא האנשים הכי נוחים בלוקר-רום וזו יכולה להיות בעיה בקבוצה מתחדשת. לדעתי קשה לתת הערכות על המיקום של הקליפרס במערב הלא כל-כך צפוי (גם עם 45 ניצחונות הם יכולים לגמור בלוטרי). לדעתי הקבוצה היחידה מהקונפרנס שתחזור לפלייאוף היא הבלייזרס (על חשבון הנאגטס), אבל אם קיד לא יחזיק מעמד עונה שלמה במערב אני צופה שהקליפרס יכנסו על חשבון המאבריקס.

STEVE NASH

New member
משום מה זכרתי שהווריורס נכנסו לפלייאוף העונה

ובגלל זה כתבתי שהם יגיעו לפלייאוף[גולדן ודנבר בחוץ= פורטלנד וקליפרס בפנים]. בכל מקרה כמו שכתבת, אם יש קבוצה שיכולה לאבד את מקומה לבלייזרס היא ללא ספק דאלאס. עם רכז זקן, סמול פורוורד מסומם ופאוור פורוורד גרמני. ולוזר.

הם חייבים טרייד אם הם רוצים לדבר גבוה

כנראה תוך ויתור על המעירים גורדון ותורנטון

ברגע שבראנד הלך, ההווה הלך

אין טעם לוותר על העתיד. הרוטציה של הקליפרס עדיין לא סגורה. השחקנים היחידים שסגורים בחמישיה הם קיימן ודיוויס. לדעתי הרוטציה והחמישיה ערב פתיחת העונה תיראה כך: קיימן/סקינר קמבי/תומאס ת'ורנטון/דיוויס מובלי/גורדון דיוויס/ויליאמס זה כמובן לא מבטיח יותר דקות לשחקני החמישיה...יהיו הרבה משחקים שבהם גורדון/דיוויס/תומאס יבלו על הפרקט באזור ה-30 דקות, אולי אף יותר מקמבי/ת'ורנטון/מובלי.

ברגע שהם הביאו את דיוויס וקמבי

העתיד לא מעניין, הם רוצים הצלחות עכשיו. כרגע מה שיש להם לא כל כך מספיק לדבר חזק במערב והם צריכים עוד שחקן שישדרג אותם. אני חשבתי על טרייד של מובלי + גורדון על וינס קרטר, זה מתאים לתוכניות בנייה של הנטס והקליפרס מקבלים עוד כוח אש.

לאוס

New member
הבעיה עם וינס

תוסיף היילייטר אדיש וחסר מוטבציה לוויליאמס וריקי דיוויס ותראה איך עד סוף העונה בארון ותורנטון, שחקנים של כימיה וגב מהחבר'ה שלהם משנים צבעם לאפור. גג, אפור כהה. מה שנכון, נדמה שיותר מתמיד, חסר לקליפרס השנה גרוש ללירה. איזה מבאס הבראנד הזה, יא אללה שלו. אני במקום בארון, מחליף לו את הפונגימון באנתרקס, או משהו כזה.

rapgamer4ever

New member
אני מסכים איתך שמדובר בהימור

אבל כל העונה הזאת של הקליפרס היא הימור אחד גדול שנבע מהימור לא מוצלח (ההנחה שברנד ישאר). ריקי קצת טמבל אבל לא טיפוס שלילי כמו שהוא מצטייר, אני גם שונא את וינס אבל צריך לזכור שכשהוא הגיע לנטס כן הייתה לו בהתחלה מוטיבציה, מה גם שאני מאמין שהוא לא מקרה לגמרי אבוד ויש מצב שהוא ירצה ויוכל לשחזר את שנות השיא שלו בליגה.אני בטוח שבארון וקמבי מלהיבים יותר מדווין האריס ומה שמו בון (ג'וש אולי?), לדעתי אם כבר הקליפרס הימרו על העתיד שלהם לטובת ההווה הם צריכים ללכת עם ההימור עד הסוף. הרי הם מחתימים שחקן חצי גמור כמו ג'יוויל בעיקר בגלל השם, במצב כזה שילכו עם זה עד הסוף.

rapgamer4ever

New member
לדעתי נראה שם קומדיה או טרגדיה

טרגדיה כי המתכון הבטוח לכזאת תוצאה הוא החזקה ב-2 מהשחקנים הרגישים ביותר לפציעות בליגה. בארון וקמבי כבר כנגד הציפיות בריאים for a while, אבל יחד עם ההיסטוריה והמזל של מועדון כמו הקליפרס הצמד טימאק-יאו יוכל למצוא מתחרה. אולי לא עד כדי כך בעצם, אבל אין ספק שהם יסבלו מפציעות. מבחינה מקצועית הולך שם בלגאן רציני. המון כשרון, מעט מאוד איזון והתאמה, הרבה היסטריה. מאז האכזבה מעזיבת ברנד הקליפרס מנסים לאסוף כמה שיותר פוטנציאל גולמי, יש להם לדעתי הרבה קלפים ואפשרות לטרייד. יש להם פוטנציאל הגנתי מצוין, ספק אם יתממש מסיבות בריאותיות. מבחינה התקפית אני לא מאוד מאמין בקו הקדמי של הקליפרס, קיימן שחקן טוב אבל לא בשורה יחד עם גאסול, בוש וכו' (במיוחד התקפית) וקמבי באמת מוגבל בתחום. היכולת תקום ותיפול על הסקורריות של גארדים מפוקפקים, בקיצור יהיה מצחיק. כמו בכל קומדיה טובה אני מאמין שהסוף גם יהיה טוב (יחסית) והקליפרס יצליחו להשתחל למקום 8, לא יודע אם אלה הציפיות שלהם אבל אני לפחות לא צופה להם יותר מזה. כל זה בהנחה שהם לא יבצעו טרייד, כי חומר יש להם בכיף. סתם לדוגמה- להביא את וינס בתמורה לתורנטון+ מובלי (מסיים חוזה עוד שנתיים)+ הארט (מסיים חוזה אם אני לא טועה). ככה זה יהפוך את המצב לאפילו יותר קומי.

rapgamer4ever

New member
קיימן נפצע מדי פעם אבל לא הייתי מגדיר אותו

כפצוע כרוני. אתה יודע, מהסוג של בארון- קמבי-טינזלי-יאו-ננה-היל. קבוצה חביבה אפשר לעשות מחבורת השחקנים/גוויות מהלכות האלה.

carmelo

New member
הקליפרס לא הימרו על שום עתיד

בשנה האחרונה הם היו קבוצה נטולת רכז בכיר ובריא, אז הם החתימו את הרכז הכי טוב שהיה פנוי בשוק. נכון שדייויס נפצע הרבה, עדיין זה היה מהלך מוצדק. זה שבראנד החליט לעזוב זה כבר ביש מזל, ולא הייתי קורא לויתור על מגטי "משכון העתיד". קמבי הגיע תמורת כלום ועוד שנתיים הוא מסיים חוזה יחד עם מובלי ותומאס. עד אז הקליפרס יחזיקו בשלד של דייויס-גורדון-תורנטון-קיימאן. תוסיפו לזה החתמה אפשרית של בוש או אמארה, ותקבלו אחלה קבוצה ועם עתיד.

rapgamer4ever

New member
אני לא ממש מסכים עם זה

ואני לפחות משוכנע שאם הקליפרס היו יודעים שברנד לא ישאר בסוף, הם גם לא היו מחתימים את בארון. השלד שתיארת מאוד לא מרשים אותי (בארון השחקן הרציני היחיד ובהתסמכות שלו על אתלטיות אני גם צופה שהיכולת תתחיל לרדת בגיל 32-33, כלומר בערך עוד 3 שנים). אם אמארה או בוש יצטרפו באמת יהיה שם משהו, אבל כרגע זה בגדר ספקולציה רחוקה מאוד. אגב, הויתור על מגטי נעשה במידה מסוימת בעל כורחם. הם ויתרו על זכויות הלארי בירד שלו עוד מלפני העזיבה של ברנד, המשמעות היא שהם לא יכלו להציע לו סכום כסף כמו זה שהציעה גולדן. אני גם לא יכול להגיד שהעתיד שלהם היה מזהיר בכל מקרה, אני בעצם אומר שהם ויתרו על מקום תחת תקרת השכר בתמורה ליכולת עכשוית בעוד שהצעירים שלהם אולי לא הכי בשלים לתחרותיות ברמה הגבוהה ביותר כרגע. זה מהלך חיובי לטעמי שמצביע על דברים טובים ושאיפות יפות, אבל נראה לי שזו לא הייתה הבחירה של הקליפרס אם הם היו יודעים שברנד יעזוב בסופו של דבר. זה המצב כרגע, ולדעתי כדאי לנצל אותו בנסיון להתחזק על חשבון העתיד, הפילוסופיה שלי אומרת שעדיף לעבור סיבוב ולבנות מחדש מאשר להיות על גבול הפלייאוף במשך שנים. ובלי חיזוק אני לא רואה את הקבוצה הזאת לא היום ולא בעוד 4 שנים כשיסתמכו על הצעירים יותר כקבוצה באמת טובה מאוד.

Baby kobe

New member
קליפרס

קליפרס היא קבוצה מאוד מעניינת,מצד אחד 2 שחקנים נהדרים ופוטניציאלים ומצד שני 2 שחקנים שעברו את השיא ואחד שנמצא בשיא. בארון דייויס יגרום לגורדון ולתונרטון לפרוח,השאלה לכמה זמן הקבוצה הזאת תספיק.

למעלה