יש עתודה בכלכלה?

• פותח הנושא 1785
  • פורסם בתאריך

ronen1981

New member
בסמסטר שלי ......

יש איזה כמה עשרות טובות של עתודאים (מעל 40 בטוח) ועתודאית אחת.........:)

פלטרון

New member
מה שמעלה עוד שאלה -

לפורום עתודה מגיעים הרה עתודאים ( בין היתר ) . אבל לא מגיעות לכאן עתודאיות !! יש כאן בחורות שלפני גיוס ( או צחילת לימודים ) , אבל אף פעם לא שמתי לב לנוכחות של עתודאיות ! או שאולי אני טועה ...

יוסי99

New member
דווקא יש, למרות

שלדעתי זה לא חכם במיוחד. עדיף "לשרוף" שנה ו 9 ולהתחיל ללמוד, מאשר להכנס לכל המסלול הזה של העתודה. מאידך, יש לזכור שהן משתחררות גם יותר מוקדם מהעתודאים (בגיל 26 או משהו כזה, לא נורא מדי). אצלנו בפקולטה יש די הרבה עתודאיות, ואני יודע על כמה וכמה שלומדות רפואה (טליה, שמדי פעם צצה כאן בפורום, בי-ם, יש לי שכנה שהיא בת"א, ועוד מישהי שלומדת וטרינריה -אני חושב- ). יש לציין שרוב העתודאיות שאני מכיר נכנסו לזה מבלי לדעת בדיוק מה זה עתודה ומבלי שיהיה להן אכפת יותר מדי, אלא יותר בקטע של א) זה מה שהן כבר מזמן יודעות שהן רוצות לעשות בחיים, ועדיך להתחיל כמה שיותר מוקדם ב) יש כמה מוזרות שנראה שלא מבינות מה הן עושות בכלל באוניברסיטה, אבל הלכו כנראה כי זאת נראית להן דרך טובה להשיג השכלה אקדמית, מקצוע וכו . לפי הסיפורים שלה, אמא שלי הייתה מהסוג הזה...

SivanGn

New member
יש אבל מעט

ואני כותבת פה מדי פעם, למרות שבתקופה האחרונה לא היה לי ממש זמן. דווקא ביום חיול היו (יחסית) הרבה עתודאיות אבל אחר כך לא ראיתי אף אחת מהן.

evilbanana

New member
ומה אני..? עז!?!?! ../images/Emo118.gif

הממ.. לא הייתה תמונה של עז.. אני עתודאית לרפואה בירושלים. איתי לומדות עוד 5 או 6.. אני מכירה עוד אחת שלומדת וטרינריה אבל היא ברוגז עם מחשבים (ליאור- תמסור לה ד"ש?) וגם זוכרת עוד אחת מהיום חיול בשם גל ששכחתי מה היא לומדת.
מיצי FOREVER!

למעלה