יש!!! ענק!!!! (פעם שנייה)

Ch3nf3l

New member
יש!!! ענק!!!! (פעם שנייה)

תראו מה זאק ידידנו רשם: הוא רשם פוסט קצר לאללה, שהוא משדר ברדיו. פסקה אחת לזה ופסקה שניה הוא רשם: And thanks to you guys, "Jump, Little Children" is my new favorite band. I've been listening to the song "Mexico" on repeat all day long! חהחהחהחהחהחהחהחהחה!!!! עכשיו זה אומר שזה יופיע בסקראבס? אוקיי. זאק אחראי על מוזיקה -> שיר של JLC בסקראבס/סרט/שניהם -> הם זוכים לעוד הכרה -> זאק מנסה לשכנע אותם לחזור. אם אני וגיא גרמנו לכך שהלהקה הנהדרת הזאת תחזור להיות יחד...

steelwater

New member
כן ראיתי, זה ממש מגניב!

הוא כבר כתב על זה פעם שלישית. הוא רוצה לגרום להם ול-Remy zero להתאחד שוב. אני מקווה שהוא יצליח. איתו במאת יש סיכוי חחח. תגיד, איך הכרת את הלהקה? מאיפה הם? כמה זמן הם היו קימיים. מתי הם התפרקו? כמה אלבומים יש להם? זאק עידכן די הרבה את הבלוג בימים האחרונים. יש לו גם דף ב-Myspace. אני אשדתל לכתוב לכם מה הכותב בשביל איציק והאחרים.
Joshua Radin - Winter

Ch3nf3l

New member
כן ראיתי!!!

איך הכרתי? גיא סחף (יוצר LOSTed, אני מתרגם איתו ורוניקה מארס.. בלה בלה) הוא הכיר אותם כשהוא חיפש שיר שהיה בבאפי בשם Close Your Eyes ומצא אותם... כמה זמן הם היו קיימים? לא זוכר... 95? והם התפרקו בדצמבר 2005, לא מזמן, ככה שיש עוד סיכוי. כמה אלבומים? אני מכיר 3 אבל יש יותר אני מקווה מאוד שהוא יאחד אותם!! חחח גם Remy Zero לא רעים, אני רוצה עוד שירים שלהם!

למעלה