יש עליתי לאופ"א

dj extreme

New member
יש עליתי לאופ"א

עשיתי 1-0 ואז 1-1 מול בנפיקה במוקדמות וזה הבית: מכבי חיפה ליטקס(בלגיה) פאלרמו (איטליה) ניוקאסל(אנגליה) אלקמאר(הולנד) בית קשה <?

kobisa

New member
גם אני עליתי

גם אני עליתי עם מכבי תל אביב לאופ"א וקיבלתי את : באזל (שוויץ) הארטס (סקוטלנד) נירינבן (גרמניה) אספניול (ספרד) האם זה בית קשה? שיחקתי כבר בחוץ נגד באזל (הפסד 0-1 אחרי בונקר שלי) וניצחון בבית מול ניריבן (נצחון 1-0) האם זה בית קשה?

dj extreme

New member
רק אספניול קשה

משחק הבא שלי נגד ניוקאסל בית"ר ירוושליים הציעו לי 1.1 מיליון דולר על תום אלמדון XD

Benn Is Kane

New member
דעות על הבתים.

לראשון, ניוקאסל, פאלרמו ואלקמר גדולות ממך בכמה רמות. אם יצאת עם פאלרמו ואלקמר בבית אז יש לך ממש מזל. את ליטקס אתה צריך לנצח בכל מגרש. את ניוקאסל כנראה לא תנצח גם בבית. פאלרמו קבוצה מאוד ביתית, ואלקמר פשוט קבוצה טובה, שבבית עדיף לקבל אותה ולנסות להוציא תיקו. אתה צריך לקוות לניצחון על ליטקס (אני רואה שעשית את זה כבר), ולנסות להוציא עוד 2 תיקוים, במשחקי הבית שלך (כל עוד המשחק מול ליטקס היה משחק בית, ואז יהיה לך קצת קשה יותר). לשני: אספניול קבוצה בינונית שאפשר לנצח, אבל עדיין נחשבת לקשה. באזל קבוצה קשה. הארטס קבוצה חזקה, אבל אפשר להוציא ממנה גם ניצחון. נירנבין... סורי, לא מכיר כ"כ, אבל אני רוצה שניצחת אותה כבר, אז כל הכבוד. אני הייתי הולך על ניצחון מול הארטס, במקרה ואתה משחק מולם בבית. הבית שלך קל יותר משל הראשון, זה בטוח. בהצלחה לשנייכם
.

kobisa

New member
תודה על הדעה,מה שקרה בסוף

שהפסדתי בחוץ לאספניול ולבאזל 0-1 בבית ניצחתי את נירינבן 1-0 וסיימתי בתיקו מול הארטס (0-0) מה שקרה זה שלא עליתי בגלל הפרש שערים של שער אחד: אספניול 10 הארטס 5 נירינבן 4 (1) מכבי תל אביב 4 (0) באזל 3 בעסה אבל זה קמפיין ראשון שלי באירופה(בכלל התחלתי לשחק רק השנה עם FM07 ) אני מאמין שבפעם הבאה אני אצליח יותר...

dj extreme

New member
תודה על התגובה

אני מקווה לפחות לסיים שלישי... יש לי שמחק מול ניוקאסל

seenop

New member
עדכון מליגת האלופות!

הפסדתי משחק ראשון לארסנל בחוץ משחק טוב שלי בהגנה וגם קצת בהתקפה לפחות נתתי כבוד והם ניצחו אתי רק 2-0

למעלה