יש עכשיו מולין רוז'

N i c o l e

New member
יש עכשיו מולין רוז'

בסינימה אוסקר בדיגיטלי...הודעה קצת באיחור אבל..עדיין.. השבוע אתחלתי לצייר על הקירות אצלי בחדר ולצטט שירים מהסרט...סתם לידע כללי :)

ערן1987

New member
גררר

לפעמים אני מוכן לעבור לדיגיטלי מYES רק בשביל סרטים כאלו אבל זה לפעמים

shiray

New member
אין בלווין את מולאן רוז'??

אצלנו יש ממזמן וכל כמה זמן חוזרים לזה... היו איזה שבועיים שכל הזמן כמעט היה את זה (למזלי חליתי באחד מהימים האלה ואז לפחות היה מה לראות בבוקר...).

ערן1987

New member
היה רק ביס סופרשואו

כלומר בזה שאפשר להזמין את זה.. וזהו!

N i c o l e

New member
סיימתי!!!

סיימתי לצייר על הקירות שלי...איך יצא יפה!! עכשיו רק צריך לצבוע... על קיר אחד ציירתי בחור ובחורה מסתכלים אחד על השני וכתבתי "come what may i will love you until my dying day" אבל נראה לי שאני אשנה את זה ל- "until the end of time..." על עוד קיר כתבתי את "the show must go on" ועל עוד קיר כתבתי את- "why live life from dream to dream and dread the day when dreaming ends" אנשים תמיד ידעו שאני הכי אוהבת את הסרט הזה..עכשיו הם ידעו כמה אני אובססיבית לגביו באמת... :)

N i c o l e

New member
ברגע שאני אצבע, אני אצלם ואעלה

לפורום... אבל זה בטח יקח זמן :)

shiray

New member
פשש

את ממש אשת אשכולות! ואני חייבת כבר לקנות את הפוסטר הענק של מולאן רוז'. רציתי לקנות אותו בחופש הגדול אבל אז היא אמרה שייקח שבועיים כי צריך לבקש אותו במשלוח הקרוב אבל אז טסתי ללונדון וכשחזרתי מישהי כבר קנתה אותו ושכחתי מזה ונזכרתי לפני כמה שבועות אבל אז אמרתי שאם נצלם את החדר שלי לסרט גמר י"א ויהיה ברקע פוסטר ענק של מולאן רוז' עוד יתחילו לשאול אותי מה זה אומר על הדמויות...

למעלה