יש עכשיו גם וידאו

hilaff

New member
יש עכשיו גם וידאו

רואים קצת את אדם מדבר וזהו... :( http://www.tayar.co.il/ תהנו סורי על האשכול לא ידעתי איפה למקם את זה =/

איזהה חתיךךךךךךך הואא אמאאאא

כשהמראייןן שאל אם יש בינו לביןן הילה מהדיימנדז משהוו היא אמרה איןן תגובהה !!!! יואוווווו מפגרתתת

כעלק מה היה חשה אין תגובה אני אבעט

בה...יאואו איך התחבקו ניראלי כולו חרמן עליה סעמק... הדיימנוז האלה!!!! צריך להשמיד אותם חעחעחעחעחעחע

יחיחיח צודקתתת אני יתן לה אכפה

אין תגובה.. מכוערת.. הייתה מתה שיהיה לך משו איתו..... ואי איך היא חיבקה אותו איזה זבלללללללללללללללללללללללללללללללללללל יחיחיחח אזיה דיחות אני שומעת... יחחחחחחחחחח עלק ברור שהדיימונדז יזכו מכוערתתתתתתתת כאפה לפנים זה מה שמגיע להה..........

חופשי כאפה...מעצבנת היא

ואדם גם עיצבן אותי איך הוא שמח מאושר איףףףףףףףףףף חחחחחח אבל לו אני סולחת.

בדיוקקקקקקקק שונאת אותן

בעעעעעעעעעעעעעעע סנדרוש מחר מקווה שהחלום לך יתגשם בעזרת ה'..... מואהה

חייחיחיחיח ברור שלו כן

אבל תדיימוהדז אני שונאתתתתתתתתתתתתתתתת בדםםםםםםםםםםםםםםםםםם חשות את עצמן למה מי הן??? מגעילות כאלה בעעעעעעעעעעע

hilaff

New member
כנסי שניה

ניסיתי להוציא לך קישור ישיר אבל אני לא מצליחה זה מראה לי תמיד קישור של הדף הראשי סורי מאמי חחחח היא אומרת אין תגובה כי היא מתבאסת מעצמה שלא היה כלום חחח ולא הבנתי... היא ואדם היו בלהקה צבאית יחד?

יוווווווו אני תמיד שנאתי אותםם!!!

יוווווווו אני לא רוצה שנולי ואדם שלי יתפסו להם איזשהי בחורה שםםםםםםםםםםם אסור להם להיות עם חברה עכשיווו לא יהיה להם זמן להיכנס לפהההההה לא רוצההההההה אני ארצח את הלהקה המחורבנת הזאתי שאין לי אפילו מושג איך כותבים את השם הדביל שלהןןןןןןן להקת בנות מ-ח-ו-ר-ב-נ-ת-!ככה אני אקרא להןןןןןןןןןןןןן!!!!!נבלותתת

יווווווווווו כנסו דחוףףףף!!!!!

וואי איך אני שונאת אותההההההההההההההההההההההההה ראיתם איך היא התעלקה על אדם ההורס שילייייייייייייייייייייייייייי כלבהההההה וואי אני שונאת אותהההההההההההההההההההההההההההההההה ושאדם פירגן להן והכל אז מה הפרחה אומרת:"אבל ברור שדימנודז(או איך שלא כותבים את זה) תנצח"עאלקקקקקקקקקקקקקקקקקק יאללה שתלך ת'חפש ת'חברים ש'לההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!

למעלה