יש עונה חדשה

לפחות היית משקיע קצת...

והיית קורא לכתובת בלוג שלך בשם אחר... ולא שם את הכתובת עצמה...

אם הוא רוצה שנכנס לבלוג שלו

למה הוא שם את זה שיש עוד עונה שפשוט ישים את הבלוג.. ואם כבר הוא מנסה לעבוד עלינו שישקיע ושלא ניראה את הכתובת של הבלוג שלו כי ככה ניראה שזה לא אמיתי...

KooCHa

New member
אין לי שום בעיה עם זה....

שתדע שזה הבלוג שלי. בעיניי כמובן הוא הכי מצחיק בארץ. כמו שאמא תמיד תחשוב שהילד שלה הוא הכי מוכשר. אין לי בעיה שתראי שזה הבלוג אני לא מכריחה אותך להכנס וזאת גם לא מטרת ההודעה אני רגילה להוסיף את זה לכל מקום זה הכל ואני בת. תהני http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=202205

גמאני בת...

אז דבר ראשון: למה כתבת שיש עוד עונה? דבר שני: למה לא שרשרת? אם אתה לא יודעת מה זה עזבי...

אהההההה

היא התכוונה לעונה הרביעית... העונה הרביעית לא חדשה היא כבר שודרה בעבר בערוץ הילדים

Pijamist

New member
../images/Emo13.gif

shaharrr53

New member
זאת לא עונה חדשה...

זה פרקים חוזרים שאפשר לראות אותם גם בויאודי.

KooCHa

New member
בדיוק זאת הייתה שאלהההה

לפני כמה זמן ראיתי פרק הזוי ומשונה אז תהיתי לעצימ אם זה איזה נסיון להמשיך את הפיג'מות אז נכנסתי לשאול והקישור מצטערת אני רגילה לא חשבתי שזה יפריע למישהו =] שיהיה יום שני מגניב

ברבור פרא אחד לפההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

החלטתם סופית לוותר על הפיג'מות?

Jen74

New member
יקירתי, כל הכבוד לך שיש לך בלוג...

אבל פה זה לא המקום לפרסם בלוגים, שהם לא בלוגים של תפוז, בלי רשות מהנהלת הפורום. הפעם לא נמחק לך את ההודעה אבל את מסתכנת במחיקת הודעות. וזה נכון לגבי כולם. מי שיפרסם כאן בלוגים בלי לבקש רשות ובמיוחד שהם לא שייכים לתפוז אני אמחוק לו את הפרסום של הבלוג. פרסום שני של אותו הבלוג, אפילו מכינוי אחר, אני אחסום את הגולש.

למעלה