יש עוד את "השבט"?!

יש עוד את "השבט"?!

יההההה! איזה צחוקים תוך כדי שיטוט ברשימת הפורומים מצאתי אתכם! אני הייתי מכורה לסדרה הזו ואף אחד לא הבין מה אני מוצאת בא! סוף סוף יהיה מי שיבין! הסדרה עוד משודרת? נראה לי שלא... אז על מה אתם מדברים פה? כאילו בטח אתם פה הרבה זמן... זה לא כבר טחון לכם מכל הכיוונים? אם משדרים עוד את הסדרה או אתם יעודעים איך אני אוכל להשיג לראות אותה שוב כי זה ממש היסטוריה כמעט נשכחת, אז תעדכנו טוב? יוווווו מגניב לי!

חחחח חמודה, ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אנחנו מדברים פה על הכל
ולצערנו אין עונה חדשה ל"השבט"
אנחנו פה כבר כמה שנים טובות
את מוזמנת לפתוח טופיקים בכל נושא שבא לך אפילו אם כבר דיברו פה עליו, מי זוכר?
השתלבי במהירות

גםצופה

Member
מנהל
גם אני המומה לראות פורום על

הסדרה.. האמת שאני אישית לא התחברתי אליה בכלל - אבל היא שייכת לקטגוריה של סדרות אוסטרליות.. ואתם מוזמנים לקומונה שפתחתי שעוסקת בסדרות אוסטרליות (בעיקר בקרוב רחוק.. אבל כמובן שכל מי שרוצה לכתוב על סדרות אוטסרליות מוזמן בשמחה
)

could9?

כל ההפקות שלהן ניו זילנדיות
הם רצו להתרחב לאוסטרליה though... זה בטח המבטא הזהה כמעט שהטעה אותך

גםצופה

Member
מנהל
ברור שלא המבטא..

יתכן שהיה כאן שיתוף של הטלויזיה האוסטרלית.. כי אני בטוחה שראיתי את הנט 10 או 9 של אוסטרליה.. יש המון סדרות אוטסרליות שהם מופקות בשיתוף עם ארצות אחרות..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifברוכה הבאה כמו שגיתית אמרה, הסידרה לא משודרת יותר... אבל אפשר להשיג אותה בשתי דרכים- או לקנות את הדיוידי [כרגע יש דיוידי של עונות 1 ו-2 ובקרוב יוצא גם של עונה 3] באינטרנט או בחו"ל [בעיקר אנגליה וגרמניה], או להשיג את הסדרה בדרכים בלתי חוקיות שאסור לדבר עליהם על דפי הפורום. אם את רוצה עוד מידע על קניית הסדרה בדיוידי את מוזמנת לשאול כאן, אם את רוצה מידע על הדרכים הבלתי חוקיות, שלחי לי מסר ואסייע לך../images/Emo9.gif.

למעלה