יש עוגת שוקולד

יש עוגת שוקולד

אפיתי עוגה ב-20 דקות ממתכון באינטרנט שהיה מצויין בו - קלי קלות אז העוגה יצאה יפה, מקווה שגם טעימה והאורחים עוד מעט באים התקלחתי במים רותחים הכל מסודר במקום הילדים רואים סרט הבעל מתחבק עם הכלב ואני פה

אף אחד לא מתייחס, אבל אני ממשיכה

האורחים הלכו הכל נקי עוד 10 דקות הילדים במיטות ואני הולכת לסיים ספר שהתחלתי אתמול לקרוא שבת מדליקה לכולם תזכורת - מחר, בעוד 24 שעות הדרבי הגדול בכדורסל מכבי נגד הפועל החולצות הצהובות מוכנות הצעיפים גם כן הכל מחכה לרגע הנכון

הא לכם

http://www.goodfood.co.il/recipes/get-recipe.php?RecipeID=924 זו עוגת שוקולד הוספתי מעל קרם פודינג שוקולד ומעל זה שוקולד לבן שגררתי בפומפיה (סתם רעיון שלי) ואני לא אופה ולא בשלנית מקצועית אבל זה יצא טוב מאוד

dominogrose

New member
גם אני רוצה עוגה!!!

אני קניתי עוגה שמכינים ב 10 דק'. עוגת שוקולד של פילסברי. הצלחה מובטחת

dominogrose

New member
רק תבינו כמה שאני עצלנית

גם את העוגה של ה 10 דק' אני מתעצלת לעשות

אני הייתי יותר גרועה ממך

אבל לאחרונה התחלתי להשקיע יותר להזכירך אני כבר בת 35 ועכשיו אני מנסה כל פעם משהו קטן דברים לא מסובכים מידי אז יש שיפור אבל יש לי עוד הרבה מה ללמוד החבר'ה לשנו המומים שאני יודעת יותר מקופסאות שימורים דרך אגב, תמיד שיש ארועים בבית ספר או אצל חברים ומתחלקים בדברים אז תמיד לי נותנים לקנות שתייה או כלים חד פעמיים לא סומכים עליי עכשיו אני בשלבי התקדמות - סוף סוף תתחילי גם את ולא תאמיני העוגה שהכנתי היום נגמרה בשעה כל אחד אכל 2 חתיכות ויש חלק שאפילו אכלו 3

ותגידו, יש עוד מישהו שפורש ב-21:30

כדי לא לפספס את "חדר מלחמה"? הסידרה הזו ממש תפסה אותי. לא מפספסת אף פרק.

אני פורשת מסיבה אחרת

בעלי מחכה לי בחוטיני במיטה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ShirShir

New member
כל הכבוד!!!../images/Emo45.gif

אם לא השארת לנו ביס, יש לפחות תמונה? או אולי תפרסמי גם לנו את המתכון?

מה אני מצלמת עוגות?

אני אוכלת עוגות מתכון פשוט מהאינטרנט לא משהו רציני אבל אכלו את כל העוגה תוך שעה

אני מצלמת עוגות ../images/Emo9.gif

אני מקשטת עוגות עם בצק סוכר, למי שמכירה. מציירים ומפסלים על העוגה. ואח"כ מצלמת את היצירה.

אין בעיה

הכנתי שתי עוגות למחר בעבודה כי חוגגים לי יומולדת שם מחר אני מבטיחה להביא תמונות ואם כבר בתמונות עסקינן תשחררי מקבץ שנראה......

למעלה