יש עבודה ?

יש עבודה ?

שלום אני בן 23. בחודשים האחרונים עבדתי באבטחה אבל די נמאס לי, אתם חושבים שיש סיכוי למצוא עבודה אחרת ? אני מחפש עבודה, לא שחורה, כלו' לא עבודה פיזית, ולא אבטחה. אני מקווה לקבל באיזור ה-25 שקל לשעה. משהו משרדי ומעניין. הדרישות שלי גבוהות מדי ? אני גר באיזור ירושלים. יש סיכוי ? למישהו יש רעיונות בשבילי, לא מצאתי כלום בכל הלוחות דרושים. נראה לי שהדרך היחידה למצוא עבודה היא בעזרת קשרים...

orom

New member
סיכוי יש תמיד...

אתה יכול לפרסם עצמך בלוח מחפשי עבודה בפורום. אפשר לפנות לחברות השליחויות לעבוד בתור שליח או לחברות הסלולר או הטלפוניה לעבודה במוקד הלקוחות, אפשר לפנות לבנקים לעבוד בתור כספר. אבל מה מעניין אותך? מה אתה רוצה לעשות כ"תשהיה גדול"?

שמש27

New member
אתה צודק, קשרים זה מצוין... ../images/Emo13.gif

תראה. לא פשוט למצוא עבודה ללא מקצוע - אבל יש לך מכרה זהב מתחת לידיים - ושמו "הר חוצבים". באזור התעשייה הזה יש למעלה ממאה חברות, חלקן היי-טק וחלקן לא, ולמרות המצב - מי יודע ? אולי שם מתחבא מזלך ? אני הייתי מתלבש יפה, מחויט, וניגש לכל חברה וחברה עם קורות חיים - ובעיקר - עם עצמי. אולי בדיוק אחת מהן מחפשת בחור צעיר כמוך, לעבודה משרדית או אפילו מקצועית - בהכשרה שלהם. להזיק לא יזיק. בהצלחה מכל ה
!

למעלה