יש סקר חדש!

קפת

New member
יש סקר חדש!

אבל לפני כן, כהרגלנו, ניתן בפניכם את פרוש תוצאות הסקר הישן. כזכור, השאלה הרת הגורל שעמדה על הפרק היתה, מהו מספר הניקים שיש לכל אחד מבאי פורום זה. ובכן, אני שמחה להודיע לכם, שהסקר הצליח להוכיח מעבר לכל ספק שכל מי שמגיע לפורום הזה הוא שקרן/נית או מטומטם/נית או עצלן/ית או כל שלוש התכונות גם יחד. אפשר גם רק שתיים. 26.92% בחרו להתכחש לריבוי הניקים שלהם, וטענו שיש להם פחות מ3. להלן, השקרנים. 30.77% (יותר משלושה ניקים) 11.54% (3 ניקים) ו15.39% (13 ניקים) - תעשו לבד חשבון כמה זה בטוטאל - הם עצלנים, כי אם כל בעלי הניקים האלו היו ממלאים את חובתם ומצביאים לסקר בכל אחד ואחת מן הניקים שלהם, לא היינו מגיעים לתוצאה העלובה ביותר שהושגה אי פעם בסקרי פורום מגלומניה (החשובים ביותר, יש להדגיש) של 26 מצביעים (במספרים מוחלטים). ואילו 15.39% הם המטומטמים שבחרו לשאול מיהו ניק, בחושבם שאנחנו באמת קונים את החרטה הזו. נו במת. בקיצור, אני מאוד מאוכזבת מכם. ובפרט לאור העובדה שבכל פעם שמופיע פה ניק חדש, אתם ישר מנסים לטפול אותו עלי. לי יש רק 13 ניקים, וזו עובדה! והניק האחרון שייצרתי לעצמי היה לפני שלושה חודשים, בהשראת היינץ הקדוש. עכשיו יאללה, לכו להצביע ולהשפיע.

מציץ

New member
"מספרים מוחלטים"

לא נותר לי אלא לתהות כמה פעמים ענית לסקר הקודם ומה שעוד יותר מסקרן האם כל התשובות היו זהות

קפת

New member
רמז

אתם כל כך שקופים, כמו קומבניזון של פולניה. ברור שהתשובה לשאלה שלך נמצאת בתוך הפוסט. תקרא טוב, אדוני החתרן!

נץ666

New member
עניתי לסקר החדש

מעניין אילו תובנות חובקות עולם תצאנה ממנו.

קפת

New member
יש לנו עוד הרמאפרודיטה*

תשמע מותק, שאלות קיטבג לא ישיגו לך את המינוי המפוקפק הזה - להיות חברת פורום מן המניין. עכשיו רוץ כמו ילדה טובה לגלח שערות ברגליים ולהצביע לסקר. ואת התלונות תפנה ללריסה. זה סקר זה, לא מצעד הפזמונים עם שירים כבקשתך. קפיש? *דיסו, נדמה לי שנגמרו ההתלבטויות ודי ברור מה צריכה להיות השאיפה שלך: כירורגיה + ילדים + גינקולוגיה, ובאמהרית: ניתוחי שינוי מין. כן.

נץ666

New member
דיסו - אל תקשיב לה

זה העתיד בעולמנו הפוסטמודרניסטי - קליניקה להסרת שיער מילדים שעוברים שינויי מין בגיל 15, כאלה עם הרבה שערות על הרגליים, שאפשר להוריד ולקחת הרבה כסף מההורים שלהם. או יהההההההה

אני בעד סקר על טרולים

ואם זה יעבוד, תעברי בהדרגה לסקר על בבושקות, אוריגאמי ואוסף בולים. אולי סופסוף יהיה פה מעניין....

קפת

New member
אני מאוד מאוכזבת מכם

אפחד מכם לא מצביע לסקר החשוב הזה, שהגיתי בקשיים מרובים. איך אני יודעת? כי יש רק 12 תגובות, שהן שלי (את הססמא לניק ה-13 "ילד בלונדיני קטן" שכחתי, אז אנלא יכולה יותר להצביע). חכו-חכו, תקבלו-תקבלו עונש-עונש, גדול-גדול!

א י ל ה

New member
אני מאוד מתפלאה עלייך

לא מתאים לך לשחק אותה ראש קטן. הרי את יכולה להצביע באותו ניק כמה פעמים.

קפת

New member
איך, איך נתנו לך לנהל משהו

לא כל שכן פורום בתפוז: איפשר להצביע יותר מפעם אחת באותו ניק. וזה הרגע לגלות: גם אילה עם רווחים זה ניק שלי. נכון, אני זו שמנהלת את פורום פלירטוטי לשון ובימים אלה אני נמצאת במשא ומתן על הצטרפות לניהול פורום התאומות אולסן, שהוא כרגע החביב עלי ביותר בתפוז. אני עומדת להשתלט על המדיה. ואם תמשיכו להיות טובים אלי, יש סיכוי לג'ובים, כיבודים ומינויים.

למעלה