יש סקר חדש!

shiray

New member
יש סקר חדש!

הסקר החדש שואל מתי הייתם הכי מאוכזבים שהשם שקראו מהמעטפה לא היה ניקול... בקיצור איזו מועמדות/זכייה הכי הגיעה לניקול והיא לא קיבלה אותה, או פשוט מתי רציתם לזרוק משהו על הטלוויזיה מרוב עצבים כשניקול לא נבחרה. עכשיו לסקירה מהירה ל הסקר הקודם: השאלה הייתה באיזה סרט מהסרטים הבאים הייתם רוצים לראות את ניקול. היו 2 סרטים שממש לא רציתם לראות בהם את ניקול- שר הטבעות וואן הלסינג. אף אחד לא הצביע עבורם. במקום באמצע יש את טרויה עם 4 קולות, שאומר אצלנו 19.05% כעט במקום הראשון אבל לא, מופיע לו מיסטיק ריבר עם 8 קולות שהם 38.1% והסרט שהכי הייתם רוצים לראות את ניקול משחקת בו הוא להרוג את ביל עם 9 קולות, שהם 42.86%

חחחח

חחח ליזרוק משהו על הטלויזיה... לצערי זה קרה כבר יותר מפעם אחת חחח , ואני בהתלבטות קשה בין 2 דברים... בקיצור אני עד אחשוב על זה ואז אני אצביע...

shiray

New member
אז תמשיכי להתלבט עד שתהיי בטוחה

בבחירה שלך... האמת שהקטע של לזרוק דברים על הטלוויזיה בא כשהאלי ברי זכתה באוסקר... אני וחברה שלי ישבנו על המיטה כבר מותשות לגמרי ואז הקרציה הזאת זוכה ומזה רציתי לשבור משהו כבר חחח

יואו!!! איך שהתעצבנתי

היתי כ"כ משוכנעת שניקול הולכת ליזכות , זה היה אפילו די ברור לי , גם כל העיתונים וכולם הימרו עליה , ואמרו שאם כבר המתחרה שלה תיהיה סיסי ספייסיק , שהיתה מועמדת על "חדר המיטות" אם אני לא טועה... ואז פתאוה ההאלי ברי הזאת זוכה לה , ואני היתי בשוק!!! אני עד היום לא מבינה איך לא נתנו לניקול את הפרס! מבחינתי הוא שלה!!!!!!!!!!!!

shiray

New member
גם אני מזה התבאסתי מזה

ממש ימים ארוכים אח"כ רק חשבתי על איזה לא הוגן זה ושעכשיו ניקול בחיים לא תוכל לקבל אוסקר על מולאן רוז' למרות שהיא שיחקה בו מדהים, ומזה הייתי מבואסת מזה ימים שלמים...

Lanni

New member
הימור שלי? הכונפה הולכת לזכות בפרס

גם על catwoman

shiray

New member
אני לא רואה!

זה כזה מבאס! ואין לי שום תוכנה שמסתירה פרסומות או משהו, אבל אני לא רואה פה כלום!

N i c o l e

New member
אני בחרתי את "טרויה"...

מעניין לראות אותה בסרט מסוג כזה...ועוד לצד בראד פיק :))

shiray

New member
אני בחרתי בקיל ביל

נראה לי מזה שווה לראות אותה בכזה סרט! מרביצה לכולם וכל זה... יותר מתאים לה זה מאשר להיות זאת שתחכה לעזרה כמו בבאטמן או משהו כזה

Lanni

New member
../images/Emo45.gif אני רוצה לראות אותה כבר בסרט

פעולה (לא. פיסמייקר זה לא פעולה)

למעלה