יש סקר חדש

goldyboy

New member
יש סקר חדש ../images/Emo42.gif

לגבי הפסטיבל שזה עתה עבר חלף לו, ואתם מוזמנים להצביע. ועד אז, בינתיים, סיכום הסקר הקודם. נושא הסקר היה: כשאתם ניגשים לרכוש מוצר בסופר המקומי (מאכל,משקה וכדומה) 1. אני ישר נגש/ת למה שאני מכיר/ה,אני כבר יודע/ת מה טוב בשבילי. 13 איש הצביעו לתשובה זו. 2. אני מחפש/ת משו עם שם מוכר,משו מהפרסומות בטלויזיה. איש אחד הצביע לתשובה זו. 3. בודק/ת כל מוצר לגופו בלי קשר לשמו. 8 איש הצביעו לתשובה זו. 4. מנסה בכל פעם משו חדש,בלי התחייבות למוצר הקודם שקניתי. 4 איש הצביעו לתשובה זו. 5. מחפש/ת את הכי זול בלי קשר לערכ או פרסום. איש אחד הצביע לתשובה זו. סה"כ הצביעו לסקר 27 אנשים. הכי הרבה אנשים (13) נאמנים למוצר מסוים שלדעתם הוא הכי טוב בשבילם. מה דעתכם? האם זה טוב? להיות נאמנים למוצר אחד ולא לנסות דברים אחרים שאולי הם לא פחות טובים? או שמא המוצר הזה באמת הכי טוב לנו מכל המוצרים אז אנחנו משתמשים רק בו? אנחנו יודעים הכי טוב מכולם מה טוב בשבילנו, אך האם זה אחרי נסיונות של כל מינ מוצרים או שמא מוצר אחד שנדלקנו עליו ואנחנו לא מחליפים אותו? האם זהו הרגל טוב? או שמא קיבעון? 8 אנשים ענו שהם בודקים כל מוצר לגופו, בלי קשר לשם שלו (המותג). זה טוב, לא? לבדוק את המוצר אם הוא באמת טוב במקום להאמין לפרסומות שיגידו לנו כל מה שנרצה לשמוע, רק שנקנה? 4 אנשים ענו שהם מנסים כל פעם מוצר חדש, בלי שום התחייבות למוצר הקודם. זה טוב, לא? לתת כל פעם צ'אנס למשהו אחר, ולא להיות מקובעים על משהו אחד? או שמא מתישהו נמצא מוצר אחד שיתאים לנו ונשתמש בו באופן קבוע? איש אחד רק מהפורום מחפש משו עם שם מוכר, מהפרסומות. לא מפתיע אחרי שהרבה אנשים מהפורום הצהירו שהם לא רואים טלוויזיה, והרוב פה מתנגדים למותגים. איש אחד טען שהוא מחפש את הכי זול בלי קשר לערך או לשם. האם זה טוב? לא כל מה שיקר הוא הכי טוב, אבל הרבה פעמים בשביל דברם טובים צריך לשלם קצת יותר, ולפעמים לקנות בזול = לשלם ביוקר. מה דעתכם? מוזמנים לסכם את הסקר כראות עיניכם, וכמובן שאפשר ורצוי להמשיך להצביע לו. אנחנו נמשיך לבדוק את התוצאות.

goldyboy

New member
אני מקווה שזה ברור לאיזו אופציה

בסקר יש להצביע, כן?

שמוצקין

New member
זהו שלא

לא מצאתי אף אופציה שמתאימה לי. היה נהדר אבל הלכתי רק לסדנא אחת . מה שהיה טוב זה כל המפגשים שהיו לי והשיחות שנוצרו ברובן באופן ספונטאני. הסדנא שכן הלכתי אליה היתה של נוח מפעולה ירוקה ועסקה בצורות שונות של קבלת החלטות.

למעלה