יש סקר חדש השאלה פשוטה מי חבר הלהקה האהוב עליכם ביותר? ^_^ הצביעו והשפיעו
A ashkeloni New member 21/1/06 #1 יש סקר חדש ../images/Emo13.gif השאלה פשוטה מי חבר הלהקה האהוב עליכם ביותר? ^_^ הצביעו והשפיעו
T The Phenomenal One New member 21/1/06 #2 אני בחרתי בסרג' ובדיוק בשרשור הזה אני רוצה להגיד שאני שונא את דארן!!!
A ashkeloni New member 21/1/06 #3 אני יכול להבין בקשר לסרג'... אבל למה לשנוא מישהו? O_O ובמיוחד את דארון
S ssdd12345 New member 21/1/06 #5 דארון!!! ומה שרציתי להגיב זה ... שהשם ינקום דמך ואתה תמות ביסורים!!!
T The Phenomenal One New member 22/1/06 #6 את מפגרת ואני יסביר לך למה זה שאני שונא אותו זה עניין פרטי שלי. ואת תקבעי לי מה לעשות או מה לא לעשות. ומה את קופצת בכלל אתה מכירה אותו אישית שאת נעלבת. אני שונא את דארון בגלל שבהופעות חיות שומעים את הקול המעפן שלו והוא צועק לכולם שם צריכים למות זה למה אני שונא. ורק בשבילך תמותי פאקצה מכוערת
את מפגרת ואני יסביר לך למה זה שאני שונא אותו זה עניין פרטי שלי. ואת תקבעי לי מה לעשות או מה לא לעשות. ומה את קופצת בכלל אתה מכירה אותו אישית שאת נעלבת. אני שונא את דארון בגלל שבהופעות חיות שומעים את הקול המעפן שלו והוא צועק לכולם שם צריכים למות זה למה אני שונא. ורק בשבילך תמותי פאקצה מכוערת
B bmt29 New member 22/1/06 #9 חחחחחחחחחחח כתבת ככה : "ואת תקבעי לי מה לעשות או מה לא לעשות." בכל מקרה, טייק איט איזי אפשר לחשוב....
חחחחחחחחחחח כתבת ככה : "ואת תקבעי לי מה לעשות או מה לא לעשות." בכל מקרה, טייק איט איזי אפשר לחשוב....
B bmt29 New member 22/1/06 #10 אררר קשה קשה ביותר! ההתלבטות היא בין דארון לג'ון, טוב אני בוחר בשניהם! לא מסוגל להכריע!
® ®NuLy® New member 22/1/06 #12 ../images/Emo205.gifבחרתי בשאבו רק בגלל הצמה ד"א אימצתי את פילי הפיל האפל והקשוח שלי