יש ספר למר וגב' סמית'

יש ספר למר וגב' סמית'

הספר מספר את סיפור הסרט מנק' המבט של ג'ון, של ג'יין ושל המטפל שלהם. שווה קריאה, בהרצליה יש את הספר בספריה העירונית (הוא יחזור לשם ביום שני, ברגע שאסיים אותו!) FIRE GODDESS לא שמתי לב אבל כן יש שם תמונות מהסרט..

¥EleVatioN¥

New member
פששש נחמד../images/Emo129.gif

אז הסרט על הספר?
או שהספר על הסרט..

חחחח שאלה טובה...

זה כמו הביצה והתרנגולת
זה יכול להיות מעניין... ספרים תמיד יותר מפורטים.. גם במחשבות גם בארועים כפי שאמרתי, אולי נבדוק ת'ספר

¥EleVatioN¥

New member
נכון..../images/Emo129.gif

אבל יותר נחמד זה ספר שעליו מבוסס הסרט כי ככה מגלים ורואים הרבה יותר דברים שלא רואים בסרט אם זה ספר על הסרט זה יתר מעפן נדמה לי

צודקת ../images/Emo3.gif ../images/Emo45.gif

הממ אבל יכול להיות שזה סרט על ספר.. אני לא בטוחה בכל מקרה, אם אני לא טועה, זה סרט שמבוסס על סרט יותר ישן בעל אותה הכותרת.. אם ההוא מבוסס על ספר... אפשר לבדוק

חח השוואה משעשעת ביותר../images/Emo123.gif

הספר הוא *על* הסרט, לדעתי הוא נכתב במטרה לקדם את הסרט (לא שהוא צריך קידום, ז'תומרת, בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי- מה צריך יותר מזה בחיים?). בכל אופן, אף על פי שהוא נכתב אחרי הסרט, יש בו את האלמנטים של המחשבות ואפילו משהו שלא מצויין בסרט- (וכך נכתב הספר בעצם..) שהפסיכולוג או יועץ זוגי או מה שהוא לא יהיה מטיל עליהם משימה- לכתוב את הרגשות שלהם ולמה הם התאהבו אחד בשני מלכתחילה וככה בעצם מגיע כל הסיפור של הסרט, בהתחלה הם כותבים על העבר ואז עוברים להווה.. וההווה הוא הסרט.
אני מקווה שהבנתם אותי.....

FIRE GODDESS

New member
אנשים זו בת דוד שלי.....סתם לידיעה

היא רוצה ללכת למפגש פורום נראה לי אנחנו באות

בוודאי../images/Emo9.gif שקלתי להוסיף לחתימה משו

על הספר השישי אבל נחכה שיותר יקראו (יש גם אלה שמחכים לעברית
אבל זה הרבה זמן) בכל מקרה לא רשמתי כלום כדי שלא יהיו ספויילרים למי שעוד קורא
היה ספר חזק ביותר

¶ music girl

New member
כן../images/Emo4.gif אני מחכה שיצא כבר../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

ככה שכל השיגעון הזה של הארי פוטר יירגע

חזק?

יומיים ואכלתי את הספר.. איזו תגובה אמוציונלית עלתה בי לנוכח ה..אממ.. מה שקרה בסוף. (את יכולה לנחש...)

לא חזק במובן של קשה... חזק, במובן

של השפיע עליי, שאהבתי אותו ולגבי הסוף.. כנ"ל

הילולו

New member
הסרט מר וגיברת סמית חידוש של סרט

אז אולי הספר זה על הסרט הישן ...

אנג'י ובראד על הכריכה.....

אבל מה שמוזר הוא שהסוף ממש שונה.. אין את הפאנץ' ליין של בראד בסוף ("10")... ובכלל הדמות של ג'ון סמית ממש ממש הצחיקה אותי. אנג'י נראתה יותר שקולה בסרט, יותר בקטע של הרגשות ובראד? פשוט קרע אותי...

תגידי מה שם הספר ו...

מי כתב אותו? כדי שיהיה יותר קל לחפש אותו בספריה ובחנויות...את חושבת שיש אותו בחדרה,חיפה ותל אביב???? חחחח אבל אני מנחשת שם הספר הוא "מר' וגברת סמית"..נכון?

למעלה