יש סיכוי???

Betibam1

New member
יש סיכוי???

פרוטוקול של גלולות ומהיום השלישי למחזור גונל... היום, אחרי 5 ימי הזרקה...3 זקיקים קטנים בגודל עד 10... יש סיכוי שיופיעו עוד? האם בשלב זה אמורים להגדיל לי מינון?...האם אפשר בכלל? אמורה לקבל צטרוטייד בהמשך... אני ממש מיואשת מהתגובה שלי...אנא עזרתכן...

טיפטיפ29

New member
אני לא סמכות אבל

זה נראה לי ממש בסדר, אחרי 5 ימי הזרקה. לא יופיעו עוד זקיקים, אבל אלה שהופיעו עוד יגדלו. יש לך עוד 5,6 ימים וזה יותר מסביר שהם יגדלו. את יכולה להתייעץ עם הרופא לגבי הגדלת המינון, אבל לא נראה לי שיש טעם, לפחות לא החודש. בכל מקרה, זה נראה לי בסדר גמור, לא לדאוג, בהצלחה.

בבוצי

New member
לא להלחץ

בעזרת ה' יהיה בסדר. לא אמרת אם את לפני IVF או לפני IUI . בכל אופן הזקיקים גדלים במשך הזמן, לוקח להם בערך 10 ימים עד שהם גדלים לגודל יפה. אם את לפני IUI הזהרי שלא יגדלו לך יותר זקיקים.דברי ישירות עם הרופא שלך .הוא בטוח מבין יותר ממני, בכל אופן שיהיה לך בהצלחה רבה ולהריון מספיק זקיק אחד לא יותר.רוצה כבר לשמוע בשורות טובות. וכדי שתרגעי קבלי אלפי חיבוקים

Betibam1

New member
המשך..

זה לפני ivf ולמה אין סיכוי שאם יגדילו מינון יצטרפו עוד זקיקים???

Betibam1

New member
כרגע הכמות זה העניין...

אז אם אפשר לדעת....אפשרי או לא אפשרי שבשלב זה הגדלת מינון תגדיל את כמות הביציות???

טיפטיפ29

New member
כמות הזקיקים שמשתחררים

היא "סופית" ברגע שהם משתחררים, כרגע את צריכה רק לשאוף לגודל של הזקיקים, אין לך מה לדאוג לגבי מספר הזקיקים, עדיף שיהיו מעט, גדולים ואיכותיים מאשר הרבה קטנים (מה, את רוצה שחדר הילדים יהיה בבלומפילד? אני נכנסתי להריון פעמיים עם 3 זקיקים "כולה").

s h i r a 3 0

New member
לא נראה שיש סיבה להתייאש.

לפעמים הטיפול לוקח קצת יותר זמן. ומניסיונן של אחרות - לפעמים דווקא הטיפול שלוקח זמן, איטי, מתסכל ונראה חסר סיכוי - הוא זה שמצליח. מחזיקה לך אצבעות.

Betibam1

New member
לא שינו מינון-מה זה אומר???

אמרו לי להמשיך גונל רגיל ולבוא שוב מחר לאולטרא סאונד יש לכן מושג מה זה אומר?

AYA67

New member
מקפיצה

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

AYA67

New member
אולי עוד מישהי יודעת משהו????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

חגיתלה

New member
מסתמכים לא רק על US

אלא גם על בדיקות דם, וכנראה שאם את עושה גם בדיקות דם ראו שיש כן עליה בהורמונים והחליטו לא להלעות אותך ולפטם אותך סתם. מחזיקה לך אצבעות לשיתוף פעולה בינך ובין זקיקייך

חגית6

New member
מהנסיון שלי

יכולים להופיע עוד זקיקים (כאלה שהסתתרו בבדיקה או שהיו קטנים והטכנאית החליטה "להתעלם" מהם). לי זה קרה כמה פעמים. וגם קרה לי שראו 5 זקיקים ושאבו 8 ביציות ! ולכן תהיה סבלנית, מבדיקה אחרי 5 ימי הזרקה בלבד לא ניתן להסיק מסקנות. בהצלחה !!!!

נועם@בת

New member
כן בהחלט יש סיכוי

אם הזקיקים קטנים מ10 זה אומר שהפעילות ההומרונלית רק התחילה. בשלב הזה יש אפשרות שיתגלו עוד זקיקים. אני לא יודעת מה ההיסטוריה הרפואית שלך ואיך הגבת בעבר, אבל נראה לי שהרופא שלך מנסה להיות זהיר וללכת על בטוח. צטרוטייד ינתן כאשר הזקיקים יגיעו לגודל 13-15 מ"מ. בשלב הזה קצת מוקדם להתייאש, תשמרי את זה לשבוע 40 בו תקטרי שכבר התייאשת מללדת ובטח תהיי כבר בהריון נצח
.
נועם

למעלה