יש סיכוי ממש טוב שאני

katykr

New member
יש סיכוי ממש טוב שאני

ומשפחתי ניסע ללונדון בחופש הגדול. איזה מחזמר אתם ממליצים לראות?

אוווו אני רוצה לענווותתת!!

טוב,קודם כל,עלובי החיים,לא לוותר אח"כ,מאמה מיה אח"כ מלך האריות אח"כ המכשפות מאיסטוויק אח"כ פאנטום האופרה אח"כ עלובי החיים שוב אח"כ "המפיקים" אח"כ ג´יזס קרייסט אח"כ קרוסל אל תראי טיטאניק,זה רע

אני גם רוצה לענות!!!../images/Emo66.gif

אני חושבת שמאמא מיה כבר ירד בלונדון וכל הקאסט מציג כעת בברודואווי... בכל אופן כבר המלצתי כאן בהודעה הקודמת שלי על ´הגיבן מנוטרדאם´ עכשיו מכבבת בו דני מינוג, אחותה הצעירה של קיילי.

מאמא מיה לא ירד!

הייתי עכשיו בפסח בלונדון, ומאמא מיה פורח! אי אפשר להשיג כרטיסים, צריך להזמין שנה מראש... זה רץ, מה זה רץ - בהיסטריה! וזה עוד הולך לרוץ הרבה זמן!

ץץץץץ

New member
אני אמנם../images/Emo124.gif

לא יודע מה עם ממא מיה אבל הייתי הולך בראש ובראשונה על "מלך האריות" אחר כך הייתי מנסה את "סטארליטט" שזו חוויה בפני עצמה ואז אולי את עלובי החיים או את היפה והחיה שרק משמועות שמעתי שזה מדהים. אבל בטח שלא הייתי רץ לראות קודם את ממא מיה. אם מישהו ראה את זה, זה מחזמר נטול עלילה, באותו סגנון עלוב של מרי לו. לקחו את השירים של להקת "אבבא" והפכו אותם למשהו נוצץ. לא הבנתי, אני לא מבין ובטח גם לא אבין על מה המהומה. א. יהייה נחמד אם מישהו יסביר לי. ב. את יקירתי, זו שנוסעת ללונדון, צריכה ללכת על בטוח ולא לעשות הימורים (במידה וזה הביקור הראשון שלך שם). לכן לכי על משהו קצת יותר מוכר וותיק ולא על אפיזודת קהל חולפת כמו "ממא מיה". סליחה אם הרגזתי מישהו. ליילה טוב לאדוני (אוי כמה שאהבתי את הסיום הזה, נהייתי מעתיקן). ירון, שמת לסוע גם הוא פעם נוספת ללונדון.

הייי ירון!!טעות חמורה!מאמה מיה מחזמ

מחזמר מדהיםםםם!!!!!והוא ממש היסטריה ו"ילדה של מישהו" המכשפות מאיסטוויק ירד???מאיפה זה בא?זה עלה כולה לפני שנה,התאריך סגירה הראשון שלו הוא 28.9.05.אפשר לבדוק את זה באתרים של ווסט אנד,חלק יגידו שתהאריך פתוח וחלק ייתנו את זה

diri

New member
מה עם אחים בדם??!!?

אני מצטערת מאד חבריי.. אבל ממש ששכחתם את אחים בדם BLOOD BROTHERS שהוא מחזמר מצויין במיוחד זה שמציג עכשיו בלונדון, באמת מדהים!! (כמובן שגם זה שהיה בבית צבי, עם יגאל היה נפלא...אבל זה ככה כבדרך אגב.) לא לפספס!!!

שייני

New member
או גריז או היפה והחיה

מדהים מדהים!! אבל אם את צריכה להחור אחד אז היפה והחיה!! אין מילים שווה כל גרוש (וזה עולה מ ל א)

trilliane

Well-known member
מנהל
גם "גברתי הנאוה" מציג, לא?

חברים שלי ראו אותו בלונדון לפני כחצי שנה, אמרו שהיה נפלא. אני אישית מכירה רק את הסרט, אני ממש רוצה לראות אותו על הבמה יום אחד, ובאנגלית. עם כל הכבוד לגירסה העברית, (שאני רוצה לראות גם אותה... למה לא... זה בכל מקרה כל מה שיש לי, לפחות בנתיים) מחזמר שעוסק בשפה ובפונטיקה לא עובר טוב את התרגום, לא עוזר כמה משחקים איתו. זה נחמד, אבל אף פעם לא מתקרב להיות הדבר האמיתי.

גבירתי הנאווה - מומלץ!*****

ראיתי את זה עכשיו בלונדון, בפסח, וזה ממש מחזמר מדהים! בניגוד להרבה מאוד מחזות זמר, הוא לא רק שירה, ויש בו עלילה של ממש ודמויות מורכבות. זה מחזמר מצחיק ומשעשע, עם דמויות שאפשר בקלות לאהוב ולהתחבר אליהן, וזה סיפור מרתק. שחקנים מעולים, תפאורה מהממת, תלבושות מרשימות ומוזיקה קליטה. מומלץ מאוד! באמת חבל להפסיד את זה...

למעלה