יש סיבה לדאגה?

יש סיבה לדאגה?

הבואה שלי קיבלה נשיכה מחולדה מעל לאף לפני חודש וחצי חודשיים, בהתחלה זה לא בלט אלה נראה כמו נקודה קטנה, אחר כך נכנסה לנשל, החור מעל לאף התחיל לגדול ולהתרחב, ונראה לי שרואים קצת מהגולגולת שם אני לא בטוח, היום היא השילה ושמתי לב שהחור גדל עוד קצת, האם זה זיהום? יש איך לטפל? מצ"ב תמונה שלקחתי עכשיו.........

שובל09

New member
רק לי נראה או ש...

יש לה שם איזה מוגלה? לדעתי יש לפנות לוטרינר שיראה את זה...

יש שם קצת מוגלה אתה צודק

הקטע היה די יבש שם אבל נראה לי המוגלה זה בגלל שניסיתי לקלף את זה, כשהבנתי שהקליפה של הפצע קשה ולא יורדת בקלות עזבתי ונראה לי שבגלל זה המוגלה, בתכלס המצב עכשיו בקנטים מבחינה כספית לקחת לווטרינר ובאמא שלכם אל תגידו היית צריך לחשוב על זה בהתחלה כי ממש לא ידעתי שיבוא יום ואתפטר מהעבודה, מה אפשר לעשות חוץ מווטרינר?

tom klein

New member
אם הנחשה חשובה לך

אז קח אותה עוד היום לווטרינר .. אם לא.. יכול להיותת שלא היית צריך להתחיל לגדל אותה מהתחלה...

tal901

New member
יש סיבה לדאגה....

בדיוק לפני שבועיים ניתחתי בואה של איזה מטר וחצי עם אותה בעיה. היא קיבלה ביס מחולדה וכשזה התחיל להזדהם היא הפסיקה לאכול לחצי שנה!!! אז הדביל שהוא בעל הנחש החליט שאולי משהוא לא בסדר והביא אותה אלי. אחרי שבוע של הניתוח היא טרפה עכבר ואחרי שלושה ימים 2 חולדות. אל תחכה כמוהו תתפל בבעיה...

tesnake

New member
חבל שדווקא הפצע לא בפוקוס....

לי, זה נראה מכאן כמו פצע כוויה שהזדהם, אבל בכל מקרה אפשר לראות את המוגלה. אני במקומך הייתי לוקח את הנחש לווטרינר. הווטרינר (מתמחה בזוחלים) יוכל לאמר לך אם הזהום הוא מקומי (עורי,תת עורי) או חודר עד לעצם ואז צריך טיפול יותר מורכב משטיפות בפולידין ומריחה של משחה אנטיביוטית. אני לא הייתי לוקח את הסיכון במצב כזה. אתה יכול ללכת לצחי אייזנבג ברחובות ( מרפאת כל חי) שאני מאוד מרוצה ממנו הוא לא ייכח ממך יותר מ250 ש"ח על בדיקה וביקור. יש גם את אמיר מאורר שהוא אני חושב בחולון והוא גם מאוד מקצועי בנושא זוחלים. תחליט מה שנכון ונבון עבור הנחש

naja

New member
סיבה גדולה לדאגה.

הנחש הזה עשוי לא לשרוד אם הוא לא יקבל טיפול. אם אין ביכולתך לטפל בו אני חושב שתעשה נכון אם תמסור אותו למישהו שכן יכול.

gaichuk

New member
אמא שלנו לא קשורה לטעויות שלך...

בין אם יש לך כסף לטיפולים או לא,זו לא הנקודה . הנקודה היא שאתה מאכיל את הנחש שלך בטרף חי באיזור סגור,ביוזמתך,ועוד חולדה... אני לא יכול שלא לחשוב על "למען יראו וייראו"... קח אותה מחר לוטרינר או שתמסור אותה למישהו שמוכן ויכול לספק לה את הטיפול הדרוש. אישית כבר איבדתי כרכן גדול מנשיכה של עכבר בתחילת דרכי אחרי שניסיתי כמה חודשים לטפל לבד עם פולידין,מי חמצן ומה לא... הנחש לא אכל ונחלש ולבסוף התפגר. טרף חי זה יפה. טרף מת זה טוב.

T M Y

New member
זה נראה רע...

אני גם הייתי מאכיל את הזוחלים שלי בחי.. עד שהבנתי שזה ממש מסוכן ולא שווה.. ועכשיו אני מהמם אותם.. מהארוחה הבאה רק מת.. ואחי תלך איתה לוטרינר כי חבל נראת בואה מאוד מאוד יפה.. ויותר חבל על חיי הנחש

למעלה