יש!!! סופסוף!!!

יש!!! סופסוף!!!

סופסוף,לאחר מהלכים טאקטיים רבים וללא הצלחה מרובה..הצלחתי במשימתי!!! הורדתי את אם כל הקרציות מהגב שלי-שהוא גם,במקרה,האקס האחרון שלי שכבר שנים מנג`ס י שהוא רוצה לחזור..ואני בכלל לא רוצה לדבר איתו!! היינו חברים איזה חודשיים-היחסים בינינו היו במצב של און ואוף,ובסוף זה נגמר...אבל לי יש מין קטע כזה שאני לא מסוגלת לנתק קשר עם אנשים,אני יותר מדי נחמדה,כל האקסים שלי נשארו חברים טובים שלי,אז נשארתי בקשר גם איתו.... למה??למה החלטתי לשמור איתו על``ידידות`` במקום לשבור קשר? החלטות מוזרות של הרגע,אני חושבת אז לא ידעתי מה לעשות,כי הוא די ``העיק`` לי על המצפון,ואז באה לי ההברקה בעקבות סדרת שאלות די מעצבנות שלו לפני כמה זמן,שהביאו לי את הרעיון הגאוני-לפרסם דרך חברים שלו(לא הוא עצמו,שזה יגיע אליו במעגלים) ואז הוא יעזוב אותי בעצמו בטענה שיש לו``חברה חדשה`` (שאני ואתם יודעים מי היא בדיוק,יש לה גם שם מגניב,`עדי מיונית`) וזה בול מה שקרה! בשנייה הראשונה אחרי שהוא שולח לי את ההודעה הזו על המחשב(מה לעשות,הוא מהאנשים הקמצנים האלה שלא מתקשרים לאנשים אלא מדברים איתם באינטרנט) התגובה הראשונית שלי הייתה ``יייייייייייייייייייייייששששששששששששששששש!!!!!`` סופסוף!!!! נפטרתי ממלך הקרציות הבלתי מעורער של האיזור שלנו... ``יופי מוכשרת``!! אני :cool:

למעלה