יש!! סוף סוף

hangman Jury

New member
יש!! סוף סוף

היום קניתי את Rock in a hard place ובך השלמתי את כל האלבומים של אירוסמית! אני מחפש את האלבום הזה כבר שנה וקצת.. איפה לא חיפשתי?! בתחנה המרכזית החדשה בת'א, ברחובות ת'א, עזריאלי, בבאר שבע גם חיפשתי ברוב החנויות ולא היה, אפילו הייתי בחיפה גם בעיר חיפשתי וגם בגרנד קניון, בכל הקניון הענק הזה לא היה שם את הדיסק הזה.. בקיצור חיפשתי במשך שנה שלמה במלא חנויות ברחבי הארץ ובסוף איפה אני מוצא את זה?!בחנות של סרטי די וי די בקניון בנתניה
....

SaintJohn

New member
תתחדש!

אם היית שואל אותנו הינו מיד מכוונים אותך מיידית ל"דיסק סנטר"
בדיזנגוף סנטר, שם תתפלא למצוא יותר עותקים של רוק אין א הארד פלייס ממה שיש בכל שאר החנויות בארץ ביחד. כבר ציינתי שזאת חנות הדיסקים האהובה על הפורום? חכה כשתומר יגיב לזה... אגב, כמה עלה לך?

hangman Jury

New member
תודה נועם!

זה עלה לי 60 ש"ח בגלל שזה ישן... שפתחתי את האלבום אני ראיתי לראשונה את שני הנגנים גימי וריק.. תמיד שמעתי עליהם אבל אף פעם אל ראיתי אותם.. משום מה שהסתכלתי על התמונה שלהם איתם עברה בי תחושה כאילו אני שומע אלבום של להקה אחרת.. אבל ששמעתי את הקול של סטיבן עברה לי התחושה חחח אגב בסוף האלבום יש תמונה כזאת של אבנים כזה עומדים כמו פסלים לא יודע איך לתאר את זה... זה באנגליה נכון?

AeroTom

New member
כבר חיוונתי אותך לשם פעם אלדד...

אמרתי לך ללכת לדיסק-סנטר כי יש להם כמות נכבדה של Rock i na hard place במגירת הקסמים שלהם! אחח...איזו מגירה... Gems ב-40 ש"ח. Aerosmith, מגוון של Rocks, O,Yeah ב-79 ש"ח... עשרות Get a Gripim למיניהם... Toys Classics complete. היית צריך ללכת לדיסק-סנטר אלדד. להביא להם את הכבוד הראוי להם ולקנות את הדיסק שם. אבל אם כבר קנית אז תלך לשם יום אחד רק לשאוב קצת מאווירת המקום ולבקש הצצה במגירת הפלאים... הייתי שם שבוע שעבר ומשום מה הם לא שמו את בובו בחלק של אירו אלא הוא נמצא בקיר של הדיסקים הדי חדשים... אם דיסק סנטר היו כותר DVD באוסף שלי הם היו Almost famous:Untitled The bootleg cut...

AeroTom

New member
דווקא נראה לי 39.90

פעם הבאה שם נברר בדיוק.
העיקר שזה מחיר פצצה לאוסף פצצה... אם המחירים בדיסק סנטר היו משפחה הם היו סימפסונים...

למעלה