יש ניתוח?

beny4

New member
יש ניתוח?

משהו יכול לתת לי פרטים על הניטוח שמעתי שהו מעלים את הטוראט לגמרי

הלנה

New member
בני ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

להלן קישור מהודעה שהופיעה כאן לפני כמה ימים בעניין הניתוח

בני ברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

אין לי מושג אם הוא מעלים לגמרי את ה"טוראט" אבל בהחלט יכול להקל בצורה משמעותית על החיים. מה גם שעדיין לא הגיע הנושא לארץ...וייקח המון זמן עד ש...

jon boy

New member
ערב טוב מעניין מדוע עדיין לא הגיעו

בארץ לניתוח הזה? שווה לנסות אבל לא יודעים עדיין האם ייש פה סיכון שלא יצליח ניתוח כזה?חוץ מיזה מדוע אין פירסום עלזה בארץ כאילו רחוקים פה מיזה בהרבה שנים?וגם על הבוטוקס מישהוא קיבל פה הזרקת בוטוקס וייכול לספר לנו על כך?

הינתוח הזה הוא עדיין בנסיון.

לחברה שלום, ניתוח זה עדיין בחיתוליו והראיה שמנתחים רק מקרים אקוטים!!!! הבעיה של תסמונת טוראט שכרגע מסווגים את זה במוסדות הבריאות כדבר פסכולוגי במהותו לכן אין כיסוי של קופות החולים השונות. לפי דעתי יש ללחוץ על שלטונות משרד הבריאות שיסווגו את התסמונת לבעייה נאואולוגית גרידא ואז בעיות המימון יפתרו. כיום לפי מיטב ידיעתי אין כיסוי לבעיות פסכולוגיות/פסכיאריות והם נוטים להטיל את התסמונת לבעיות מסוג אלו לכן אין מימון לטיפולים הפסכולוגים אותם הלוקים צריכים לקחת. שוב פה הבעיה שבעייה נאורולוגית מטבעה פותרים אותה באמצעים פסכולוגים ולפי עניות דעתי בעיה זו לא תפתר. אולי הבעיה תוקל אבל לא תפתר באופן סופי. זה מזכיר לי את הבעיה שפותרים אותה באופן ארעי ולאו באופן סופי. לכן קורים לאנשים לוקים בתסמונת טוראט ולא חולים כי לרב המחלות יש מזור אבל לתסמונות אין מזור נכון לעכשן!!! קחו את זה כחומר למחשבה משה

הניתוח עדין לא הגיע לארץ אבל יגיע

עם הרבה לחצים של "להכנס" בתקשורת . טלויזיה , רדיו, וכל מני כאלו. והניתוח יגיע לארץ במחיר סימלי. אני לא רוצה להרחיב כל עוד לא התחלנו במסע אבל הוא יגיע ! ושוב אני מתכוונת לצאת אל המסע הארוך הזה של טלויזיה רדיו וכל כלי התקשורת כולל עיתונות והכל רק כדי לקבל את מה שמגיע לנו כולל לי במיוחד שיש לי טיקים קשים מאוד. זה מהמעט כוחות שנשארו לי זה מה שאני עומדת לעשות ב"ה אך עדין לא נעשה כלום לכן לא ארחיב ולא ארבה בדיבורים- ימים יעידו ב"ה! יום אהבה נעים לכולם והמשך ערב נעים. נ. ב- לא לכל אחד עושים את הניתוח רק במצבים קשים.

למעלה