יש, ניצחנו

dory30

Well-known member
לא, אין הכוונה לישראל. אני מדבר על ברזיל, במשחק הראשון של מוקדמות מונדיאל 2022. פירמינו, השחקן האהוב עליי בשנים האחרונות עם צמד; קוטיניו; מרקיניוס ושער עצמי בוליביאני. שימשיכו ככה.

shaycn23

Well-known member
לא ראיתי את המשחק אבל אני אם אשמח אם ברזיל תחזור לעצמה. יש לה את כל הכלים חהיות אלופת העולם.

dory30

Well-known member
עם כל הכבוד לפרו, שיופיע למשחקים חשובים ויפסיק להיות מעורב בסקנדלים. כמובן, כמו מסי, הוא צריך להביא תואר בטורניר חשוב. יש לו קופה אמריקה בקיץ הבא ומונדיאל ב-2022.

דיברגנט חדש

Well-known member
עם כל הכבוד לפרו, שיופיע למשחקים חשובים ויפסיק להיות מעורב בסקנדלים. כמובן, כמו מסי, הוא צריך להביא תואר בטורניר חשוב. יש לו קופה אמריקה בקיץ הבא ומונדיאל ב-2022.

ניימאר חלף על פני רונאלדו "או פנומנו" בטבלת מלך השערים בהיסטוריה של ה"סלסאו" ומדורג כעת שני בטבלת מלך שערי ה"סלסאו" בכל הזמנים. הוא זוקף לזכותו 64 כיבושים לעומת 62 של רונאלדו כאשר שיא הכיבושים בנבחרת השייך לפלה האגדי - 77.

אגב, ביבשת מסי מקום שני עם 71 כיבושים וניימאר שלישי עם 64 כיבושים.
בנוסף, לא ברור לי, למה מארדונה לא נמצא בטבלת מלך השערים של היבשת?

shaycn23

Well-known member
אולי אם לא היו הופכים אותו למולטי מיליונר בגיל 18, אז אולי היו נשארים לו חלומות וציפיות מעצמו.

dory30

Well-known member
אולי אם לא היו הופכים אותו למולטי מיליונר בגיל 18, אז אולי היו נשארים לו חלומות וציפיות מעצמו.
אני מקווה שהוא מתחיל לחזור לעצמו, במקום לדאוג למראה שלו ולהדביק פוסטים וסטוריז. הוא כדורגלן ולא דוגמן.

למעלה