יש משהו שזה עבר לו?

hraaa

New member
יש משהו שזה עבר לו?

יש משהו שהייה לו גמגום של מחשבות כאילו שהוא חושב על זה כול הזמן וזה עבר לו מתיי שהוא? אני שואל עם הגמגום יוכל לעבור בבבקשהההההה מי שעבר לו הגמגום שיספר מה עבר אליו איך זה עבר לו בבקשהההההההה למה אני נילחם בזה היוםםםםםם זה הדבר היחיד שעוצר אותי בחיים

shuky63

New member
ברוך הבא לשדה הקרב.כולנו נלחמים

בגמגום כל יום. חשבת על זה שיש שתי צורות להתגבר על הגמגום? אחת זה ללמוד לדבר בשטף,לתרגל ,להתאמן עד צאת הנשמה עד שהטכניקה תהפוך לדבור הרגיל שלך.הפלוס של הדרך הזאת שאתה מגיע לדיבור שוטף מאד מהר.מרגע שלמדת את הטכניקה והמינוס זה שאתה הופך קצת לעבד של הטכניקה לפחות לכמה שנים עד שהיא באמת הופכת לחלק ממך. השניה זה לדבר בכל מחיר.ללמוד לא להמנע מלדבר בשום מצב.לעבוד על הבטחון ולהלחם עם עצמך על כך שלא תמנע מלהגיד מה שאתה רוצה.בדרך כל(לא תמיד)לאחר תקופה ממושכת שאתה עושה את זה השטף משתפר.הפלוס של השיטה שאין בה שום טכניקה ללמוד ולתרגל ולא משתנה לך צורת הדבור.המינוס הוא שלוקח זמן רב יחסית להגיע לתוצאות ובדרך צריך לספוג מידי פעם צחוקים בזמן שאתה עומד על זכותך להגיד את שלך בכל מחיר.עוד משהו:לא נראה לי שמי שמוגדר כמגמגם כבד יכול להצליח בה. ממה שקראתי עד היום בפורום יש אנשים שהצליחו להגיע לשטף כמעט מושלם בשתי הצורות.פשוט כל אחד צריך לבחור לו את הדרך המתאימה לו. אני למשל כיום הולך בדרך השניה אבל הדרך עוד ארוכה. דרך אגב אפשר גם לשלב בין שני הדרכים אבל אני ממליץ דוקא להתחיל בשניה ולשלב את הטכניקה לאחר שעברת כברת דרך. אתה יכול לספר יותר על עצמך?

harar8

New member
אני הצלחתי להתגבר

קצת על הגמגום אבל זה לא ממש עבר לי אני מגמגמת פה ושם אבל ממש פחות, אני לא יודעת כל כך איך זה עבר לי עם השנים חלק מהגמגום קצת נעלם והרבה יותר קל לי להוציא מילים.

locs

New member
אגב אני שמעתי שעם הגיל הגימגום יורד

האם זאת רק שמועה האם מישהו מכיר כאלה שעם הזמן הגימגום דעך

אורןן22

New member
אבא שלי

היה מגמגם קשה בצעירותו. עכשיו הוא מדבר בשטף של כמעט 100% או יותר נכון לא מפסיק לדבר ועם כל אחד. איך? תעלומה :\ הוא טוען שזה בגלל שהוא היה הרבה במגע עם אנשים (צבא קבע) ונאלץ לדבר הרבה ולא הסתיר את זה.

shuky63

New member
אני מאמין שרוב המגמגמים חיים עם

הגמגום שלהם והוא לא מפריע להם בחיים. תראו לפי הסטטיסטיקה העולמית 1-2% מהאוכלוסיה מגמגמים,כלומר 50-100 אלף מגמגמים בישראל. אם תסכמו כמה אנשים הגיעו למפגשי אמבי כל השנים וכמה כתבו אי פעם באיזה שהוא פורום באינטרנט תגיעו בקושי ל1000. אפילו אם תורידו את אלה שאין להם גישה לאינטרנט עדין לדעתי תשארו עם רוב שלא זקוק לתמיכה בחייו כמגמגם כי הוא פשוט חי את חייו בלי הפרעה של הגמגום. הם הרוב וצריך ללמוד מהם שזה אפשרי.

locs

New member
נכון אני שמעתי כמה שאמרו שאבא שלהם

הפסיק לגמגם והוא לא מפסיק לדבר.. אולי הסיבה זה ביטחון עצמי שנרכש עם הזמן או לקחת את החיים בצורה נוחה או שעם הזמן רואים את החיים בצורה שונה...

hraaa

New member
מה יעשההההההההה

איך אפשר להוריד את הגמגום הזה שהרס לי את כול החיים או שאני התעבד וזהוא יותר טוב

shuky63

New member
תספר לנו יותר על עצמך ועל הגמגום

שלך.אולי תוכל לקבל הצעות יותר מעשיות.

hraaa

New member
כנסו

תקשיבו קורה לי הרבה פעמים שאני לא יוכל להציא את המילה דוגמא זה לא קורא תמיד עם אני אומר כמה אז אני מרגיש שהמילה לא יוצאת כאילו עם אני יוציא אותה אני יגמגם ואני חושב אליה כאילו ככככ תאמינו לי אני לא יודע מה לעשות איך אין לגמגום הזה פיתרון יעלהההההההה עם זה עוד הישאר לי הכי טוב לאתבד וזהוא הכי טוב זאות בעיה הרבה יותר קשה ממה שחושביםםםםםםםם איך אין לזה פיתרון שמעתי שיש כזה איזה סם כזה שאפשר לקחת אותו וזה יעביר לי את הגמגום ואני מוכן לקחת אותוווווו וגם שאני לבד בלי אנשים אני יוכל לדבר רגיל להגיד למה וכמה אבל שאני עם אנשים פשוט אני לא יוכל לדברררררררררר אנשים חושבים שאני שקט והגמגום הזה התחיל לי מי השנה חצי האחרונה מאיפה באה לי אצרה אזות אני לא יוכל לדבר עם בנות רק בגלל זה מאיפה זה בא לייייייייייייייי

RobinhooDw

New member
רק בחצי שנה האחרונה?

בן כמה אתה?שמע זה קשה לכולם, וזה באמת בעיה הרבה יותר קשה ממה שהיא נראית, אבל האם לפני חצי שנה יכולת לדבר בלי לגמגם בכלל? או שזה החמיר בחצי שנה האחרונה?

hraaa

New member
לא זה ב

זה התחיל לי לפני שנה וחצי רשמתי חצי שנה?אז בטעות קראה לי כזה מצב שלא יכלתי להציא את המילה הרגשתיי שהמילה לא יוצאת עם הזמן זה היתפתח התחלתי לחשוב על זה ולחשוב עד שזה ניהיה יותר גרוע כי הייתי חושב על זה הרבה אין בגיל 17 וחצי תמיד הייה לי דיבור מהיר... לא הייה לי גמגום אף פעם אבל רק עכשיו יש לי את הבעיה הרצנית עם אני לבדד לבד אני מדבר חלקקקק חלק בלי לגמגםם אפילו תיפה אבל שאני עם אנשים פיתום אני מרגיש שאני לא יוכל לדבר אני בגיל 17 וחצי

למעלה