יש משהו מאלטנטה?

• פותח הנושא deb
  • פורסם בתאריך

deb

New member
יש משהו מאלטנטה?

שלום לכולן/ם, אני נמצאת בחו"ל (אטלנטה) כמעט שנה בעקבות עבודה של הבעל. לפני חודש ילדתי את בתי הבכורה. מרגישה מאוד בודדה בלי משפחה ואנשים קרובים, מעוניינת להיות בקשר עם מי שנמצאת במצב דומה. האימייל שלי: [email protected]

Yaniv-DC

New member
שלום דב, וברוכה הבאה.

אנחנו כאן לא מעט ישראלים מכל מיני מקומות בעולם, יש לנו מיפן, אירופה, רחבי ארה"ב, ומדינה קטנה השוכנת לחופי המזה"ת - ישראל. מוזמנת להצטרף אלינו! לגבי ילדים וחיתולים - גפן ואידית שייכות לוועד ההורים של הפורום. ושוב, ברוכה הבאה.

Idit-Kansas

New member
שלום לך וברוכה הבאה

אז גם אני כאן בעקבות עבודה של הבעל. אנחנו כרגע בקנזס סיטי כמעט 3 שנים. מזל טוב על הלידה. הילדים שלי בני 5 2.5 ושנה. שני האחרונים נולדו בארה"ב. אני יודעת מסיפורים שיש די הרבה יהודים באטלנטה. ניסית ליצור קשר איתם? האם בעלך עובד אמדוקס? חג שמח בינתיים ונשתמע.

deb

New member
תודה לכם על הברכות

ובעלי לא עובד אמדוקס. עידית, האם אתם מתכוונים לחזור באיזשהוא שלב?

Idit-Kansas

New member
ודאי-כולם מתכוונים

מה לא?! הנסיעה המקורית היתה לשלוש שנים. בינתיים בעלי החליף חברה וחתמנו חוזה לעוד שנתיים אבל גם קנינו פה בית. אז קשה להגיד. מה עוד שהמצב בארץ לא מי יודע מה מעודד לחזור. בעצם חוץ מהמשפחה מה מושך אותנו לחזור מהר? או כמו שאח של בעלי אומר: כל החיים את בישראל אז מה זה 5-10 שנים בחו"ל? אז נניח שיש משהו בדבריו.

MARMELAD

New member
מזל טוב להולדת היורשת!

וברוכה הבאה לפורום...... אני בהחלט יכול להבין את המצב שלך - לא כל כך מנסיון אבל משיחות עם החבר´ה כאן בפורום. את מבינה - הפורום הזה הוא קודם כל קבוצה חברתית. יצרנו כאן איכשהוא מעין בית וירטואלי. הקשרים כאן בין החבר´ה נורא חזקים - גם אם הם גרים בארה"ב או בישראל או באירופה או בוואטאבר. ואני מקווה שתרגישי כאן בנוח.. אז ברוכה הבאה. ד"א אני מישראל. גיא

נ ו ע ם

New member
היי deb

יש לי בן דוד באטלנטה...
יעזור במשהו?! נועם (שאוהב לעזור...)

Gefen

New member
דב ברוכה הבאה...

בצל קורתינו...
ראשית אפתח במזל טוב ענקי על הולדת הבת ...(אחחחח...בנות בנות....)... איך היה ללדת פה? נהנית כמוני?
כן, גם אני ילדתי פה לפני שנה+ את הבן הקטו שלי וזו היתה חוויה אדירה יחסית ללידה בארץ. אני יודעת כמה שהבדידות יכולה להות קשה. לי ולאידית נתמזל המזל ונקלענו למקום בו יש די הרבה ישראלים נחמדים (ויש לנו אחת את השניה) ובאמת הצלחנו ליצור אוירה חברתית טובה ומשפחתית. אנחנו חוגגים ביחד את כל החגים, ימי הולדת, סתם לפעמים ימי שישי, ערבי נשים, ערבי גברים וכו´... בקיצור - מאוד עוזר שיש ישראלים בסביבה ולא לחינם נאמר "כל ישראל ערבים זה לזה.." (או זאבים רעבים זה לזה..
...סתם...סתם...צוחקת..)... עצתי לך לנסות להכיר נשים מאטלנטה שנמצאות שם באותו מצב וודאי יש רבות כאלה. אני יודעת שיש שם אתר די גדול של אמדוקס..נסי להגיע וליצור קשר עם נשים אחרות ואת עלולה להיות מאוד מופתעת לטובה.. וכמובן שאת מוזמנת להכנס הנה לפורום , לקרוא ,לכתוב, לצחוק ולהיעצב יחד איתנו... אמנם זו חברות וירטואלית אבל זה מאוד מאוד עוזר וזה מנסיון. אגב...יצא לנו לגור קצת באטלנטה, כך שאני מעט מכירה את המקום (בעיקר את השוק התת קרקעי בדאוןטאון..כמה שאהבתי לבקר שם..)... את אוהבת את המקום? איך החיים שם? ספרי קצת... אני אשלח לך מייל, כך תוכלי להיות בקשר איתי אם תרצי. תהני מהילדה ושיהיה לך רק טוב.. גפן

marsala

New member
ברכות חמות לדב../images/Emo6.gif

ברוכה האה לביתנו המאד ישראלי מה תשתי
??אני מאנליה דרך אגב ..

deb

New member
הי ../images/Emo24.gif

תודה לכולם על קבלת הפנים החמה! אל תחשבו שלא אכפת לי מכם, פשוט אין לי זמן לנשום עם הילדה מה עוד שלהיות באינטרנט כמה דקות זה ממש מותרות. אז מדי פעם אגיח בין הצרחות להחלפת החיתולים... ללדת באטלנטה היה בהחלט חויה, זו לידה ראשונה אז לא יכולה להשוות ממש למה שקורה בארץ, אבל ממה שהבנתי הדרך שם עוד ארוכה לפרטיות - בלידה הייתי בחדר לבד, גדול ומרווח רק אני, הבעל והמיילדת, מדי פעם הגיחה הרופאה עד ללידה עצמה שאז היא היתה ורופא ילדים. בחדר היתה טלויזיה עם כורסא ושירותים. אחרי הלידה העבירו אותי לחדר מנוחה ליומיים, עם מיטה חשמלית מתכווננת, כורסא לבעל, טלויזיה שירותים ומקלחת צמודים, עם אוכל שכולל תפריט לבחור ממנו. כך שאין תלונות. באטלנטה מזג אויר בדיוק כמו בישראל - חם. וכן, אם משהו מכיר ישראלים מאטלנטה - אשמח ליצור איתם קשר. דרך אגב האימייל deb לא עובד בהוטמייל ומה שעובד זה [email protected] ביי לבינתיים

למעלה