דב ברוכה הבאה...
בצל קורתינו...
ראשית אפתח במזל טוב ענקי על הולדת הבת ...(אחחחח...בנות בנות....)... איך היה ללדת פה? נהנית כמוני?
כן, גם אני ילדתי פה לפני שנה+ את הבן הקטו שלי וזו היתה חוויה אדירה יחסית ללידה בארץ. אני יודעת כמה שהבדידות יכולה להות קשה. לי ולאידית נתמזל המזל ונקלענו למקום בו יש די הרבה ישראלים נחמדים (ויש לנו אחת את השניה) ובאמת הצלחנו ליצור אוירה חברתית טובה ומשפחתית. אנחנו חוגגים ביחד את כל החגים, ימי הולדת, סתם לפעמים ימי שישי, ערבי נשים, ערבי גברים וכו´... בקיצור - מאוד עוזר שיש ישראלים בסביבה ולא לחינם נאמר "כל ישראל ערבים זה לזה.." (או זאבים רעבים זה לזה..
...סתם...סתם...צוחקת..)... עצתי לך לנסות להכיר נשים מאטלנטה שנמצאות שם באותו מצב וודאי יש רבות כאלה. אני יודעת שיש שם אתר די גדול של אמדוקס..נסי להגיע וליצור קשר עם נשים אחרות ואת עלולה להיות מאוד מופתעת לטובה.. וכמובן שאת מוזמנת להכנס הנה לפורום , לקרוא ,לכתוב, לצחוק ולהיעצב יחד איתנו... אמנם זו חברות וירטואלית אבל זה מאוד מאוד עוזר וזה מנסיון. אגב...יצא לנו לגור קצת באטלנטה, כך שאני מעט מכירה את המקום (בעיקר את השוק התת קרקעי בדאוןטאון..כמה שאהבתי לבקר שם..)... את אוהבת את המקום? איך החיים שם? ספרי קצת... אני אשלח לך מייל, כך תוכלי להיות בקשר איתי אם תרצי. תהני מהילדה ושיהיה לך רק טוב.. גפן