יש משהו חדש?

Eran Loves MJ

New member
יש משהו חדש?

בנוגע לדיסק חדש? סרט חדש? משפט חדש? משהו?? מצאתי חנות הדפסים בתל אביב אז עשיתי לי חולצה עם מייקל של Bad... וגם של רובוטריקים...

לדיסק החדש כבר

יש תאריךXDXDXD לפי HMV תאריך היציאה של האלבום הוא 19.11.07 כן כן חברים אני לא מתבלבל... 2007. לא... לא 2008... אני אכתוב את השנה שוב? 2007
אף אחד עוד לא אישר את זה רישמית אבל לפי מה שהבנתי HMV לא ממציאים סתם תאריכיםXD אז עכשיו תגידו שהתאריך הזה הוא חרטה ואני אולי אסכים אתכם. אבל אתם תסכימו איתו שHMV קצת יותר אמין מכם

abigaillovesmj

New member
למה ב- 2.12? טרילר יצא ב- 1.12.82 אם זו

הייתה המחשבה
אלא אם אתה רוצה שזה יצא בימים עוקבים.. שגם זה מגניב

DANGEROUS GIRL

New member
פסדר... אז עוד שנתיים=]../images/Emo105.gif

אם זה יצא בנובמבר השנה...מה שאתה רוצה חחח

חרטה ברטה של תקופת הבטטה! ../images/Emo67.gif

הדפקט...או כפי שיצפאן נהג להגיד 'מגה דפקט' שעלה על התאריך המופרך הזה יכל לפחות לנסות להשמע מהימן ולתת תאריך קצת יותר הגיוני ליציאת האלבום מאשר בעוד 6 חודשים.... ו NE-YO WTF! מה נסגר עם אמני השאול האלו!!!!!11 בשם כל השדים והרוחות! (אמנה כמה מהם: שטן, תאומיאל, סמאל, סאתאריאל, אשת זנונים (מדונה), אשתרום, חיה, אשמדאי, בליעל, לילית ועוד...) ווילי
= "אמן" בשקל תשעים AKON= אמן בשקל וחצי NE-YO= מסטיק בזוקה חינם אטוץ'.

aMJel

New member
בחעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה טוב!

תגידי....

שמעת עוד משהו שוויל עשה חוץ מהבלאק אייד פיז??? לפי מה שהבנתי האלבום הוקרה לברזילאי ההוא שוויל הפיק מראה צד ממש שונה במוזיקה של וויל..

יש חדש

כמו שכתבתי התאריך המשוער ליציאת האלבום הוא 19.11.07 כמו כן ידוע שמייקל עובד עם NE-YO (עוד מכונת להיטים משומנת טוב טוב) NE-YO כותב למייקל שירים- שבטח לא ייכנסו לאלבום כי מייקל כותב פי מיליון יותר יפה
והקטע היפה הוא: שמועות אומרות כי שם האלבום הוא 7EVEN 2 השערות: 7 הוא המספר האהוב על מייקל (ועל צבי) זהו האלבום השביעי של מייקל (מי שהמציא את השמועה מתכחש ל BLOOD) אם היו שואלים אותי למה דווקא הייתי אומר שזה בגלל 7 האשמות במשפט... למרות שבסוף אני זוכר שהיה 10 אז לא יודע מה הלך שם

תיקון, ברק:

עלי המס' האהוב (המזל) הוא 17! (דומה וקרוב, ומס' עוקב בנומרולוגיה... ;)

אה שכחתי עוד משהו בקשר לשם האלבום

EVEN אם אני לא טועה זה נקי או משהו כזה... (עוד הקשר למשפט בנוסף למס' ההאשמות) עוד שמועות- מייקל עובד בסטודיו לריקוד על הסיבוב הופעות הבא. קצת קשה לי להאמין שזה נכון כי מייקל מוזכר כ"דרך אגב" בכתבה על בריטני שעובדת באותו סטודיו אבל שיהיה... נגיד שבריטני יותר מעניינתXD קישורים ל"מקורות"
: תאריך יציאה שם האלבום NE-YO ואני לא מוצא את הכתבה על בריטני שמייקל מוזכר בה ואני חושב שהבאתי קישור לטל אז תתנפלו עליה

בנוגע לתאריך... נא לקרוא...

בין השורות שם בפורום ההוא;) זו בהחלט נראת יותר כשמועה, לצערי החוגגים מוקדים, אחרי הכל, זה שבועיים מוקדם מדי!

למעלה