יש משהו חדש?
D dark yuval New member 7/2/05 #3 כנראה..^^" חפשי כאן את מה שאת צריכה, זה אמור להיות סיכום של השבוע..
ח חנוש האחת1 New member 7/2/05 #5 ../images/Emo112.gif פששש... יפה יפה!!! גם לי יש ת'תמונה הזאת :] life is good
D dark yuval New member 7/2/05 #6 אני היחיד שחסרה לו שם ה-h?../images/Emo103.gif או שאני פשוט היחיד שנשאר מרוכז ולא גמר(ה) על המקום מהתמונה?|מגלגלעיניים| אממ, אני באמת צריך להפסיק לדבר ככה.. לא מנומס..
אני היחיד שחסרה לו שם ה-h?../images/Emo103.gif או שאני פשוט היחיד שנשאר מרוכז ולא גמר(ה) על המקום מהתמונה?|מגלגלעיניים| אממ, אני באמת צריך להפסיק לדבר ככה.. לא מנומס..
ח חנוש האחת1 New member 7/2/05 #8 ../images/Emo112.gif אוווו יובל.. אולי באמת חסרה h ואני לא גמרתי מהתמונה [מודה באשמה] אוווווו... באמת לא מנומס....
../images/Emo112.gif אוווו יובל.. אולי באמת חסרה h ואני לא גמרתי מהתמונה [מודה באשמה] אוווווו... באמת לא מנומס....
C CiNdErElLa3887 New member 7/2/05 #19 ../images/Emo109.gifבאמת? זה חידוש לי.. אבל Yea נשמע כמו יייי..
B ButterflyOfStorm New member 7/2/05 #11 נצלש חדשה פה אני רוני,מרעננה אני אוהבת מאוד את מארון 5 ונורא רוצה לקנות את האלבום;[
S sherloveryan New member 7/2/05 #12 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif היי רוני, אני שר בת 15 מהמרכז, מקווה שתהני פה
D dark yuval New member 7/2/05 #15 היי לך אני יובל, ואני אממ.. כנראה במיעוט כאן.. אגב, אני גם רוצה לשים תמונה כי כל הבנות שמות וולקאם, אז אה.. אני אחפש אצלי בתיקיה
היי לך אני יובל, ואני אממ.. כנראה במיעוט כאן.. אגב, אני גם רוצה לשים תמונה כי כל הבנות שמות וולקאם, אז אה.. אני אחפש אצלי בתיקיה