יש !!!! מר"צ מתרסקת !!!!!

Zack DA

New member
יש !!!! מר"צ מתרסקת !!!!!

זה הזמן לקרוא לראש הממשלה כדי להקים ממשלת ימין לאומית. הגיע הזמן לנהל את המדינה לפי מדיניות הליכוד - ואני חושב שגם השמאל יסכים שכך ראוי - שכן אם מדיניות זו תצליח יהיה טוב לכולנו ואם תכשל לא יהיו לימין תירוצים שזו לא המדיניות שלו.

פריפטס

New member
אז זה לא אומר שאתה יכול לשמוח

על נפילתנו- אלא להפך- אפילו פחות לשמוח על נפילתנו.

Zack DA

New member
אני שמח על נצחון הימין

אגב, התעלמת מהודעתי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=622&msgid=11537475

פריפטס

New member
באמת?

אז למה הכותרת שלך לא היתה "יש!!! הליכוד נצח בבחירות!!!" אלא דווקא על נפילתה של מרצ? סליחה, לא שמתי לב אליה בתחתית העמוד. אני ניגש להגיב.

אכן זה קרה.

אך אל תיהיה כל כך שמח, האמת שאני חושב שמה שקרה היום יהיה מאוד חיובי לטווח ארוך דבר ראשון - אם חמצנע הולך לא להיצתרף לממשלה כמו שהוא הבטיח יחזרו אליו ואל גוש השמאל מס´ מנדטים לא מבוטל מכיבן שהעם יחווה על בשרות את התבשיל שהוא בישל לעצמו הוא יראה את דרך ממשלת הימין הקיצונית(עוני, פיגועים, אבטלה, מיסים וכו´) בנוסף זה ששריד היתפטר - היה טוב וטוב שהיה הוא נורא עזר למרצ בקדנציות הראשונות אך היום הוא כבר היתמסחר - הוא לכח על עצמו אחריות וזה יפה מאוד ואני חושב שאם רן כהן יחליף אותו ניתחזק מאוד בבחירות לכנסת ה17

Zack DA

New member
אתה טוען שתתחזקו בכנסת ה- 17

אבל זה ברור, הרי יותר גרוע מהכנסת שהגעתם אליה אי אפשר לרדת...

eviv

New member
תמיד יש גרוע יותר

ותמיד יש אפשרות להישאר במקום אבל אני שמח שאתה אופטימי כלפינו

Zack DA

New member
אני לא אופטימי לגביכם

אני רק מנסה לנחם במקום לרקוד על הדם.

פריפטס

New member
LOL!!! ../images/Emo6.gif אני כבר בוכה מצחוק!

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=622&msgid=11562136 הודעה עם הכותרת "יש !!!! מר"צ מתרסקת !!!!!"- זה לא לרקוד על הדם? זה לא לרקוד על הדם, זה להקים עליו לונה-פארק.

פריפטס

New member
ההבדל בין ליכודניק למרצניק...

מרצניק חושב פעמים לפני שהוא מדבר. כדאי שגם אתה תתחיל.

פריפטס

New member
אני מודה לך על המחמאה

ובאמת אתה צודק, לא כל הליכודניקים שוכחים לחשוב לפני שהם מדברים ולא כל המרצניקים חושבים פעמיים לפני שהם מדברים. אך המטרה היא אותה מטרה- שכולנו נחשוב מה אנחנו הולכים להגיד לפני שאנחנו אומרים, וזה כולל אותך.

locutos

New member
זו הייתה הערה משעשעת...

כשאביב כתב "הנאצים צדקו" בהודעה שלו לא נראה כאילו הוא חשב על זה יותר מדי זמן, עושה יותר רושם כאילו זה היה ספונטני. אני דווקא חושב שאנשי ימין (חלקם) חושבים יותר על התגובות שלהם.

למעלה