יש מקום? נו, חזרתי להיות רווק לא מזמן... אפשר להיכנס?
B Barvazoom New member 5/3/06 #2 אהמ...תלוי.. סתאאם! בטח!../images/Emo152.gif ברוך בואך, הצטרף אלינו שמיייח פה! מצחיק פה. ויש כאן אנשים באמת נחמדים! ! ! אני אישית נהנית....
אהמ...תלוי.. סתאאם! בטח!../images/Emo152.gif ברוך בואך, הצטרף אלינו שמיייח פה! מצחיק פה. ויש כאן אנשים באמת נחמדים! ! ! אני אישית נהנית....
B Barvazoom New member 5/3/06 #4 דוקים, "חיי שרה"(מי זו באמת היתה השרה הזו שעל שמה המציאו את המשחק.... יש לך הצעות אחרות?
R ravak270 New member 5/3/06 #5 דוקים זה משעמם אני בנתיים רואה שמשחקים פה בלשעשע אנשים שמשועממים בעבודה... וגם אני כזה
B Barvazoom New member 5/3/06 #6 לא הבנתי...../images/Emo9.gif גם אתה "כזה" - - > משועמם בעבודה או משעשע אנשים שמשועממים בעבודה....
R ravak270 New member 5/3/06 #7 אני אסביר כי שמשעשע אנשים שמשועממים בעבודה חייב להיות משועמם בעצמו... כלומר, ב מכיל את א.. אני בוחר את ב
אני אסביר כי שמשעשע אנשים שמשועממים בעבודה חייב להיות משועמם בעצמו... כלומר, ב מכיל את א.. אני בוחר את ב
B Barvazoom New member 5/3/06 #8 הזכרת לי נשכחות סטטיסטיקה.. ../images/Emo6.gif וזה היה הקורס הגרוע ביותר בכל התואר....
B Barvazoom New member 5/3/06 #9 זה יצא רע אבל הכוונה היתה דוקא שהצלחת להצחיק אותי ביום עבודה משמים זה... אז תשכח ממה שרשמתי על סטטיסטיקה.. טוב?
זה יצא רע אבל הכוונה היתה דוקא שהצלחת להצחיק אותי ביום עבודה משמים זה... אז תשכח ממה שרשמתי על סטטיסטיקה.. טוב?
R ravak270 New member 5/3/06 #10 מ.ש.ל. הצלחתי להצחיק אותך ביום עבודה משעמם.. משמע, אני משועמם ולכן אני משעשע משועממים בעבודה שלהם מ.ש.ל
מ.ש.ל. הצלחתי להצחיק אותך ביום עבודה משעמם.. משמע, אני משועמם ולכן אני משעשע משועממים בעבודה שלהם מ.ש.ל