יש מקום לעוד אחת?

יש מקום לעוד אחת?

איזה כייף שמצאתי את הקומונה שלכם, כי אני כבר נואשת ולא יודעת מה עוד לעשות...
אני בחורה מלאה + + + מטבעי, ילדתי לפני למעלה משנה, רזיתי בבת אחת 11 קילו, ונישארו לי 4 קילו בשביל לחיות עם עצמי בשמחה, (ואחרי היעד הזה עוד 2 קילו בשביל לעשות אותי ..*ממש* שמחה, ואחרי היעד הזה עוד 4 קילו ואז אהיה הכי שלמה בעולם עם מה שיש!) אבל כאמור, אני ריאלית וכרגע כל שאיפתי היא להצליח להוריד את ה-4 קילו הסוררים האלו. ואני לא מצליחה בכלל להיכנס ל"מוד" הזה של הרזיה. בכלל. אני יודעת מה נכון לעשות, כמה למה ואיך, ואני פשוט לא שם. הבעיה שלי בכלל לא טכנית, (יש לי אפילו עדין דיאטה מצויינת שקיבלתי מהדיאטנית האחרונה שהייתי אצלה) אבל אין לי שום כוח רצון ליישם. או אם לדייק הכוח רצון שלי נימשך גג שעתיים.
ברור לי שהבעיה שלי היא ההחלטה, החלטה אמיתית להיכנס לתהליך הזה אבל משום מה אני לא מצליחה לעשות את הסוויץ' בראש - ולהתחיל. אשמח לשמוע כ-ל מה שיש לכן לומר בנידון, כי אני כבר ממש נואשת מעצמי.
אני יודעת שגם אין טעם שאלך לדיאטנית כי מראש אני יודעת שאני לא אעשה מה שהיא תגיד לי. משהי מכן הייתה פעם במצב כזה? יש לכן טיפים איך יוצאים מהלופ הזה?

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אני בדיוק שם. יודעת הכל ולא מיישמת לפעמים יש לי מוטיבציה לשבוע וזהו. . אז ברגע שתמצאי פתרון - אני אשמח לדעת עליו גם כן.

לילית462

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני חושבת שתארת את המצב בו רובנו נמצאות מידי פעם אם לא רוב הזמן - חוסר מוטיבציה. שינוי קטן, יחד עם החלטה, קביעת מסגרת - בין אם עצמאית או של קבוצה, והתגייסות יכולים לעזור. כמובן שגם התימכה כאן ידועה כקסומה וכמחוללת ניסים אז ברוכה הבאה !

jesie12

New member
זה רק הסוויץ' הזה בראש

משם זה מתחיל....... תמיד ידעתי שכשבאמת ארצה זאת לעצמי - ארזה.

יעל י

New member
ברוכה הבאה בהצלחה

אכן כולנו במצב דומה (מעניין למה?) לדעתי המון שיחות נפש עם עצמך ומו"מ לפני אכילה לא מתוכננת או עתירה קלוריות... ואני כן חושבת שכדאי ללכת לאיזו מסגרת בגלל ההתחייבות כי גם אם לא תעשי כל מה שאומרים תעשי הרבה פחות נזק מאשר אם לא תהיי באף מסגרת.

../images/Emo50.gif

חשבת אולי להציב בפנייך מטרה כלשהי / יעד.. לפעמים זה עוזר לעשות את הסוויץ' בראש

למעלה