יש מקום לעוד אחד?

Brenman

New member
יש מקום לעוד אחד?

אני מצייר כבר כל כך הרבה זמן בדו מימד ותלת מימד במחשב, שמוזר שפספסתי את הפורום הזה עד עכשיו. בכל אופן, נראה לי שאני אצטרף לחגיגה, הנה דוגמית מהעבודות שלי - זה פוסטר שציירתי בפוטושופ (לצערי אי אפשר להעלות קבצים בגודל 64 מגה, אז זו גירסה די מצומצמת שלו)

In Limbo

New member
../images/Emo4.gif מה זה באמת?

איך עשית את האפקט בחלק העליון?

Brenman

New member
אפקטים, אפקטים

החלק העליון - האיזור האפור-שחור:
שכבה של משיכות מברשת גסה בשחור על גבי לבן, ועליה אפקט טיפות של eyecandy 4000, ואחר כך find edges. האיזור של הדם:
התחלתי בשכבה חדשה עם כתם אדום כהה גדול עם שבילים שיוצאים ממנו עד המרכז.
אחר כך, בשכבה התחתונה (של האזור האפור-שחור) סימנתי את איזורי הכדורים שאני רוצה שהדם לא יכסה, ובשכבה של הדם מחקתי את האזורים האלה.
השלבים האחרונים היו לתת לדם כמה שכבות (כדי לתת לו עומק ושקיפות בחלק מהאזורים), לצבוע מעט באדום חלק מהבועות, ולטשטש את ההפרדה בין הדם לכדורים הסמוכים לו. אני מקווה שההסבר לא היה מבלבל מדי... הוספתי גם שתי תמונות מהמקור, אני מקווה שהן עוזרות

Brenman

New member
הסבר ../images/Emo22.gif

האמת, זה די אבסטרקטי ופתוח לפירוש אישי. חלק מהאנשים שראו את זה בכלל מעדיפים להסתכל על התמונה לרוחב (לגיטימי האמת). בשבילי, מה שניסיתי לעשות כאן מבטא עצב - בתור התרוקנות מתוכן, והרגשה של ריקנות טוטאלית. הדם הנוזל מלמעלה, מבטא בשבילי חיים ואת האלמנט הממשי בציור, והגלקסיה למטה, מבטאת בשבילי את המחשבה, והאלמנט המנטאלי בציור (קיבלתי השראה מ-across the universe בקטע הזה
) בכל אופן, הפואנטה היא שכל העסק מתנקז במרכז אל תוך מין חור שחור, ונעלם. אני חושב שהרעיון המקורי הלך מעט לאיבוד, והוא לא עובר למתבונן בצורה ברורה, אבל אני מרוצה מהעבודה הגרפית והתוצר הסופי.

למעלה