יש מקום לחדשות פה?

redwomen

New member
יש מקום לחדשות פה?

שלום לכולם! גם אנחנו משפחה חד הורית טיפוסית....או איך שקוראים לזה, מזה 4 שנים. גרים במרכז. עובדת למחייתי בנוסף להיותי אם פונדקאית . אשמח להצטרף....

מרגנית2

New member
הכנסי! הקפה על האש!

כל הכבוד לך על הפונדקאות. איך את מרגישה? באיזה חודש את? זו המחווה הגדולה ביותר שאישה יכולה לעשות למען אישה אחרת. אני רק חושבת על לסחוב הריון נוסף - זה כל כך קשה.. אז מי מביא לך מלפפון חמוץ? תחזיקי מעמד ותישארי איתנו. נחמד פה.

redwomen

New member
קפה יהיה מצויין!

הפונדקאות- כל הנושא הזה פשוט מדהים. אני מרגישה מצויין - כבר חודש שביעי וחצי.... עד שלא נכנסתי לכל הנושא הזה של פוריון לא האמנתי שלהביא ילד לעולם זה מסובך כל כך. להכנס לכל הסיפורים האלו של ההפריות , שנים של המתנה , ואכזבות... כמובן שאני לא פונדקאית כי כייף לי להיות בהריון, הגמול הכספי מאוד דיבר אלי - יש לי תוכניות לעתיד וורוד יותר לבנותיי ולי. תודה על ההכנסת אורחים.

מרגנית2

New member
שיעבור בשלום

איך הקשר שלך עם הזוג המצפה לילד? אחרי הלידה תשמרי איתם על קשר? מאחלת לך המון ורוד!

redwomen

New member
תודה ממי....

את הקשר איתם אני מתזמנת. בסך הכל הקשר מאוד טוב , כשבא לנו להיפגש לקפה זה פשוט קורה. אני כל כך מחכה לאחרי הלידה , אין לי מושג אם אשמור עימם על קשר, אני מבחינתי לא אזום שום קשר, אנחנו מדברים על זה הרבה שאחרי הלידה הם יהיו אתנו בקשר ונמשיך להיפגש... אבל אני ---- אני רוצה את החיים שלי בחזרה! תודה על האיחולים...

ron68

New member
איזה אמיצה את וגם עושה מצווה גדולה.

מעריצה אותך. זו ממש זכות. אין לי אפילו מלים לבטא את עצמי. שיעבור בשלום הרבה בריאות והצלחה בהמשך.

פאפילה

New member
ברוכה הבאה והריון קל

ברוכה המצטרפת, ושיהיה לך הריון קל, ואני מאוד מעריכה את הקרבתך ואפילו שזה בשביל כסף , לא כל אחת מוכנה לכך, כי זה בכל זאת להיות בהריון 9 חודשים ועוד את לבד בלי עזרה, איך הילד/הילדה שלך מקבל את זה? הוא/היא בגיל שמבינים מה זה הריון? שבת שלום

redwomen

New member
תודה על הכנסת האורחים../images/Emo24.gif

הגעתי בשביל להשאר! לגבי הפונדקאות - יש לי 2 נסיכות בנות 5 ו - 6 . הן מאוד בוגרות ומקבלות את כל הנושא הזה בהבנה מרובה! סיפרתי להן סיפור על האמא האמיתית - שהן כמובן מכירות אותה - שיש לה בטן קטנה , ושהתינוק עלול ליפול אם ישאר שם . הן מחכות ל"מעטפה" , הבטחתי להן פיצוי הולם על ההקרבה של כולנו , על תקופת זמן לא קלה של ההריון. הן מחכות לטיסה , ולהרבה הרבה מתנות!!! את הכסף כמובן אנחנו שומרות לבית משלנו! ואני לא לבד! את כל נושא הפונדקאות אני עוברת עם קבוצת תמיכה מגובשת של בנות/פונדקאיות נוספות שחלקן כבר סיימו את התהליך. שבוע נפלא לכולנו

למעלה