יש מקום ויש מפגש!

yenergy

New member
יש מקום ויש מפגש!

הי חברים. לאחר שיחה עם צוות ההנהלה וילד היומולדת המאוחרת - הוחלט כי המפגש יערך בתל אביב. למיקום - נא לשלוח לי או לדרור (everything4u) מסר ותקבלו את המיקום המדוייק. מה הולכים לעשות? קומזיץ בקטנה אם יתאפשר, מפגש חברים, שירה בציבור. מה מביאים? את עצמכם + שתייה (בקבוק) + חטיף (מרשמלו/במבה/ביסלי/ או כל וריאציה אחרת) שמיכה או מחצלת לשבת עליה. בגדי ים ומגבות למי שירצה להיכנס לים (על אחריותו! יש טיפה מדוזות, לקחת בחשבון!) תפוח אדמה למקרה שנוכל לעשות קומזיץ - רצוי עטוף בנייר כסף. פנס כדי שתראו לאן אתם הולכים (לא חובה כמובן - יכול להיות שיהיה שם מספיק אור) מתי מתחילים? ב אזור השעה 19:00 כבר נהיה שם בכדי לארגן את הכל, כי יש עדיין אור. בשאיפה להתחיל מייד עם רדת החשיכה. זמן סיום משוער - אחרון הנשארים. נשמח אם מישהו יביא גיטרה או כל אמצעי נגינה אחר. מצפים לראות את כולכם! נ.ב. מי שרוצה הוראות של מה להביא ספציפית - מוזמן ליצור קשר באישי אנרג'י

כל הכבוד אנרג'י ודרור היקרים...

על המאמצים השקעתם בארגון המפגש הכל כך חשוב לכולנו. ואגב, יום ההולדת (באיחור קטן) הוא ל דרור (מארגון הו"ד) חברנו לפורום שמגיעה לו ברכת מזל טוב של כולנו בבואנו למפגש. חברים, טוב שזה נקבע סופית - כי כל דחיה תהיה מיותרת ועלולה לגרור אחקיה ביטול המפגש. לכן כאמור המפגש יהיה ביום חמישי הקרוב 7.7.11, החל משעה 19.00 כולם באים (אלא אם יש סיבה מוצדקת לאי נוכחות... חחחחח) טיףטף2 תעשה מאמצים להגיע!!! בחור אהוב אתה כמובן מגיע!!! פרנקי וכל יתר החברים שילחו מסרים למארגנים וקבלו מיקום מדוייק. אז להתראות בעז"ה ביום חמישי...

אני יכולה להביא גיטרה אבלללללללל

היא לא מכוונת ואני לא יודעת לנגן... יש מי שיודע?????????????

תביאי - מן הסתם יהיה אחד שיודע...

לכוון ולנגן. אני ממש לא, אני מקסימום יודע לנגן על העצביםםם חחחחחחח /tapuzforum/images/Emo13.gif

ברוך השב (בתשובה בעז"ה עוד יבוא היום הזה...)

בודאי שישי מקום לכל חברי הפורום וגם לך אריאל...

ספר ריק

New member
אני לצערי לא אגיע, אופיר מגיע

הבנתי שעומד להיות מפגש עם תוכן, מהנה, ועם הרבה חבר׳ה. תהנו, וכמובן תספרו אחרי זה איך היה

everything4u

New member
חבל שאתה לא מגיע

כי אתה דווקא בדרך הנכונה... אולי בפעם הבאה... מי יודע...

מסכים איתך דרור, אבל...

רצונו של אדם כבודו. אני מציע שכל החברים בפורורם שיש להם אחים הומוים יביאו גם אותם למפגש, זה יהיה אחלה מפגש משפחתי... חחחחחחחחחח

yenergy

New member
הוראות הגעה למפגש

חברים העירו את תשומת ליבי לעניין הדיסקרטיות - אז, בבקשה, שלחו שם + כמה פרטים על עצמכם למייל שלי - [email protected] עם נושא "מפגש פורום תמוז תשעא (יולי 2011)" נתראה.

אנרג'י מה קורה? דממת אלחוט...

שלחת מייל, SMS וטרם עודכנתי כל נקודת המפגש המדוייקת... ויש עוד חברים שפנו אליי במסרים וממתינים לתשובה... אפש לקבל עדכון אחרון, המפגש אמור להיות בעוד כמה שעות ואני לפחות מגיע מרחוק. תודה.

למעלה