יש מקום בשבילי?

wonder1

New member
יש מקום בשבילי?

אהלן אמנם לא קראתי את הספר אבל ממה שאתם כותבים נשמע שיש פה אחלה פורום עם ערכים אני בת 28 מירושלים נשואה אמא לאפרוחית בת חמישה שבועות כרגע בחופשת לידה רוצה לשמור על טוהר המילה ולהקשיב יותר לעצמי נראה לי שכאן זה המקום אשמח להכירכם סופ"ש נעים ושבת שלום

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

שמחה שהגעת לכאן
את מוזמנת לשאול שאלות, או לספר על עצמך, ובכלל - להרגיש חופשייה!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif...

יפה לך הפתיחות והרצון להיות טובה עבורך ונראה לי ואולי אני טועה כשילדתי את בני בכורי גם התחילו הרצונות לשנות לתקן אותי למען הדוגמא האישית לילדי שיניתי דפוסי התנהגויות, הסלנג, למדתי לשלטו על מצבי הרוח ועוד כך מרגיש לי גם לגבייך וסליחה אם עשיתי הקשר לדברים בכל אופן בהצלחה והמון
להולדת הפיצפונית שלך

wonder1

New member
קצת על עצמי ועל שינויים

מאז גיל ההתבגרות אני מנסה להחיל שינויים על חיי דברים קטנים וגדולים חלק מהשינויים נותרו לתקופה מסויימת וחלק הצלחתי לשנות זה נכון שעכשיו אני חשה שיש לי אחריות עצומה על חינוך ילדתי ועל הערכים שעליהם היא תגדל אנחנו בתור הורים מהווים דוגמה חיה לילדינו אני רואה את ההבדל בהתנהגות שלה שאמא מאושרת וחייכנית ושאמא בלי מצב רוח אני חושבת שהדבר הראשון שהייתי רוצה לשנות זה לדבר בצורה רגועה ונקייה אני עובדת על זה מזה זמן ואני במצב לא רע אבל נכשלת מדי פעם בלשוני וזה כולל רכילות קללות וצעקות :( האם יש הצעות להצלחת השינוי לאלתר? אני החלטתי לעבוד כל תקופה על נושא אחר כי הכל ביחד פשוט לא מחזיק מעמד שיהיה ערב נעים

עצור הסתכל תקן ופעל"...

נכון לעשות שינויים בכמה תחומים זה קשה אולי אפשרי אך לא ממש פועל לכן תפעלי לפי יכולתך וגם אם מעדת או לקחת פסק זמן זה כלל לא נורא המשפט למעלה בוא משפט שמדריך אותי בכל אירוע גם אם לפני או בתוך או אחרי נעצרת מסתכלת על פעולותיי מנסה לתקן או לקחת החלטה על השינוי הבא ופועלת החיים הם בית הספר ואנו התלמידים היי סובלנית ורכה איתך הביטי בצעדים שעשית גם על הקטן ביותר לקראת מטרתך והוקירי אותך המנעי להכות אותך על המעידות זה יוביל אותך לייאוש והייאוש הוא האוייב של הצמיחה בהצלחה

איך את עובדת על הדברים?

יש הרבה דרכים לשנות את המציאות. באיזה דרכים את משתמשת?

למעלה