יש מצב..???? שהדמו של fm 2007 עולה לי סבבה אבל המשחק המקורי לא יעלה בכלל????
M markov New member 19/10/06 #1 יש מצב..???? שהדמו של fm 2007 עולה לי סבבה אבל המשחק המקורי לא יעלה בכלל????
B buia New member 19/10/06 #5 תופס טרמפ על השאלה. יש לי פנטיום 4 1600 מגה הרץ. כרטיס מסך-ג'יפורס 2. זכרון פנימי 256 אני חושב.
B buia New member 19/10/06 #8 זה דיי מעפן,לא? כאילו מה בדיוק ההשלכות של דטא בייס יותר נמוך? עם דטא בייטס גבוה יזחל?
X X Slider New member 20/10/06 #10 דטא בייס קטן - פחות שחקנים דטא בייס גדול - מקסימום שחקנים ככל שהדטא יותר גדול ככה המשחק יעבוד יותר איטי...
דטא בייס קטן - פחות שחקנים דטא בייס גדול - מקסימום שחקנים ככל שהדטא יותר גדול ככה המשחק יעבוד יותר איטי...
S SiC New member 20/10/06 #11 שדרג את הRAM שלך לי יש 512 ראם ואני משחק עם הדטאבייס הכי גדול ו4 ליגות. אם יש לך גיגה ראם אתה יכול לשחק עם הרבה מאוד ליגות וגם על דטהבייס גדול...
שדרג את הRAM שלך לי יש 512 ראם ואני משחק עם הדטאבייס הכי גדול ו4 ליגות. אם יש לך גיגה ראם אתה יכול לשחק עם הרבה מאוד ליגות וגם על דטהבייס גדול...
B buia New member 22/10/06 #12 אני לא לגמרי בטוח אם יש לי ראם או את השני(ששכחתי את השם שלו). בכל אופן,גם אם יש לי ראם,אני לא אשדרג אותו עכשיו-עוד חודש אני מתגייס ולא יהיו לי הרבה שימושים למחשב כך שזה לא בראש העדיפויות שלי כרגע. תודה בכל אופן.
אני לא לגמרי בטוח אם יש לי ראם או את השני(ששכחתי את השם שלו). בכל אופן,גם אם יש לי ראם,אני לא אשדרג אותו עכשיו-עוד חודש אני מתגייס ולא יהיו לי הרבה שימושים למחשב כך שזה לא בראש העדיפויות שלי כרגע. תודה בכל אופן.