יש מצב?

חופית121

New member
יש מצב?

היי לכולן. אז ככה. יש לי חברה טובה מאוד. ובזמן האחרון נראה לי שהיא כאילו מעירה לי הערות כדי לעצבן או לפגוע בי. לי יש חבר כבר כמה שנים, והיא יוצאת עם מישהו בערך חצי שנה. היא יודעת את החסרונות של החבר שלי כי אנ ימספרת לה. דברים כמו שהוא לא בקטע של לקנות מתנות כל הזמן, אלא רק בימים מיוחדים וכאלה. ואילו החבר שלה כל הזמן קונה לה מתנות. (מדובר על מתנות זולות). ולמרות שהיא יודעת שזה מציק לי הקטע הזה עצל החבר שלי. היא כל הזמן מספרת לי ו"משוויצה" שהחבר שלה קונה לה המון וכל זה, וכל הזמן שאני מספרת לה משהו על החבר , היא ישר מספרת על החבר שלה ומתחילהנ להשוות. אני ממש לא אוהבת את ההששוואות הללו וזה מעצבן אותי מאוד!!! אני כבר מתחילה לחשוב שהיא לא באמת חברה טובה, יש מצב??

Vdrums

New member
יש מצב שהיא קנאית לזה שיש לך

חבר כבר כמה שנים והיא רק התחילה מערכת יחסים. תתפסי אותה לשיחה אם זו אכן חברה טובה וקרובה. ויש מצב שהיא ממש טיפשה וילדותית.

magenta73

New member
יש מצב

שהמצב השתנה, וסוף סוף גם לה יש חבר... והיא מתרגשת, והיא מאוהבת, והיא רוצה לשתף אותך... תבדקי את עצמך לפני שאת בודקת אותה. אל תוציאי את המרמור שלך על חבר שלך, כי הוא לא קונה לך כל הזמן מתנות (באמת לא בסדר...), עליה.

למעלה