יש מצב

בכיף

....

ולגמרי צדקתי בחשיבה..

כשהחשיבה שלך מונעת ממקום פגיע

אז מן הסתם אתה צודק (בראייה הסובייקטיבית שלך כמובן) . עם השנים למדתי שעם רגשות של הזולת לא מתווכחים

ולכן התגובה שלך מובנת לחלוטין

drorbar19

New member
אחי,

אנלא נעלב מכלום כאן.
מקסימום מתרגז טיפה, וגם זה לא באמת.

דרור, איך פספסת את הציניות שנכתבה עליך ?

." .....היא שאתה קורא את עיתוני הבוקר ועל סמך ההתלהמות שלהם מגבש את דעתך.
אבל מילא ... זכותך
..."

"(ובעזרתך, באלה שאתה ודאי מייבב איתם על הנושא בהפסקת הצהרים)"

"אבל דחילק - קצת שכל ואורך רוח לא הזיקו עדיין לאף אחד".

ועל זה כבר נאמר הגמל לא רואה את דבשתו...... לכן מותר לו להעליב אבל גם להעלב מאחרים (תוספת שלי)

מותק
מזל שלא הפרחת לי נשיקה

ולפחות יאמר לזכותי שאני לא עסוק בתכנון חייהם של זוגות אחרים .........

drorbar19

New member
ידידי הכלכלן

אם אתה כל כך מבין מה יש בתוכנית שלו, בו והאר את ענינו בצעדים הנכונים שיובילו לצמיחה.
תסכים איתי שכיסוי גרעון לא מוביל לצמיחה (בעל מפעל שרוצה לצמוח, דווקא ישקיע יותר, יקח הלוואות ולא יתחיל לחסוך, או שגם בזה אני טועה?)

ותזכור אתה שהדיור בר ההשגה רק מתרחק כתוצאה מצעדי האוצר, ושבאל על השביתה הביאה לכך שאתה משלם עכשיו את הוצ' הבטחון (זה לא מפריע לחברה של הקצין הראשון לטוס ביזנס בחינם פעם בשבועיים, ולא מוריד כלום מדרוג הכוכבים של מלונות הטייסים שלנים ברחבי העולם וגם לא מהמשכורות המנופחות של כולם שם) ואין שמים פתוחים ולא ירד 1$ מכרטיס הטיסה הקרוב והבא שתקנה), ותשים לב שאין מדרג במיסים וכולם חלים על כולם באופן שווה, כלומר אין תמיכה באוכלוסיות חלשות על חשבון חזקות.
ושישינסקי חוץ מלהכחיד יערות גשם לא עשה כלום.
למה אתה חושב אין מס על קרנות השתלמות ועל תוצרת חקלאית?
אז אל תזיין ידידי, בכל אופן לא כאן.

אמור לי ....

אמור לי, כשאתה טס לחו"ל (חופשה פרטית) - תטוס ב- 300$ בחברה אירופית או ב- 450$ באל על ?
אמור לי דבר נוסף, אתה שמרוויח 20K בחודש, וההוא שמרוויח 7K בחודש משלמים את אותו מס הכנסה ? ואת אותו מס בריאות ?
ואמור לי עוד דבר אחד, תחנות הכוח של חברת חשמל, מייצרות כבר הרבה זמן חשמל בהתבסס על גז מקידוחי תשובה ?
ותגיד, כשאתה שמרוויח 20K, וצורך 20K בחודש, וההוא שמרוויח 7K וצורך 7K בחודש, משלמים אותו מע"מ ?
ואמור לי עוד דבר קטן, אתה באמת חושב שקריטריון סביר לקבלת משכנתא/דיור בר השגה זה מספר שנות הנישואין שלך ? (בחשיבות העולה פי 10 בערך על מספר שנות השירות שלך בצבא)
ודבר אחרון שאשמח אם תגיד לי, האם אתה מבין שבמאה שקל, יש מאה שקל, רק מאה שקל, לא פחות ממאה שקל, וגם לא יותר ממאה שקל ?

יערית

New member
תאמין לי...

4 תגובות קראתי ואת כל השאר עלייך!!!

עשו מטעמים מהבקשה המאד אישית שלי והשרשור נכנס להריון!

:))

למעלה