יש מצב ש... מארגנים מפגש פורום או משו? יהיה חבל לא לנצל את החופש הזה...
S shiratel New member 13/4/06 #1 יש מצב ש... מארגנים מפגש פורום או משו? יהיה חבל לא לנצל את החופש הזה...
S shiratel New member 13/4/06 #2 רגע, כמה אנשים אנחנו? shiratel Eilleen MiriOrit veish Shir cp cosefi15 SHANIA MY MUSIC SethDoe REDbloodedMAN The Girl 2006 מסוף כרמלית שנאל יפה סה"כ 12 אנשים. שכחתי מישו?
רגע, כמה אנשים אנחנו? shiratel Eilleen MiriOrit veish Shir cp cosefi15 SHANIA MY MUSIC SethDoe REDbloodedMAN The Girl 2006 מסוף כרמלית שנאל יפה סה"כ 12 אנשים. שכחתי מישו?
C cosefi15 New member 13/4/06 #3 אמממ חלק מהאנשים כאן בצבא וחלק לומדים ועובדים.. אז לדעתי צריך לקבוע יום מסויים בתווך של כמה חודשים מראש..
אמממ חלק מהאנשים כאן בצבא וחלק לומדים ועובדים.. אז לדעתי צריך לקבוע יום מסויים בתווך של כמה חודשים מראש..
S shiratel New member 14/4/06 #5 אוקיי - למישו לא מתאים אוגוסט? בקשר למפגש... צריך להחליט על יום... רק אני מקווה שאפחד לא ישכח! וואייייי אולי נעשה מפגש על היומולדת של שנאיה?! זה יהיה מגניב! ב-28 לאוגוסט! מה דעתכם?
אוקיי - למישו לא מתאים אוגוסט? בקשר למפגש... צריך להחליט על יום... רק אני מקווה שאפחד לא ישכח! וואייייי אולי נעשה מפגש על היומולדת של שנאיה?! זה יהיה מגניב! ב-28 לאוגוסט! מה דעתכם?
S shiratel New member 16/4/06 #11 אי לכך ובהתאם לזאת אני מציעה שתפנו כל עיסוק ל-28 באוגוסט! כי זה היום של המפגש פורום... יאי =)))))) עכשיו רק צריך להחליט איפה!
אי לכך ובהתאם לזאת אני מציעה שתפנו כל עיסוק ל-28 באוגוסט! כי זה היום של המפגש פורום... יאי =)))))) עכשיו רק צריך להחליט איפה!
S shiratel New member 17/4/06 #13 אוקיי אפשר... אבל הקטע במפגש פורום הוא שנכיר אחד ת'שני... אז אם הולכים לסינמה סיטי הולכים אח"כ לאכול משו פסדר? יש שם מסעדות באזור לא?
אוקיי אפשר... אבל הקטע במפגש פורום הוא שנכיר אחד ת'שני... אז אם הולכים לסינמה סיטי הולכים אח"כ לאכול משו פסדר? יש שם מסעדות באזור לא?